REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Gera proga ieškoti naujų sąjungininkų, rėmėjų – šiuo metu jus daug kas palaikys. Siekite bendradarbiavimo, stiprinkite tiek dalykinius, tiek santuokinius santykius.

 Avinas Gera proga ieškoti naujų sąjungininkų, rėmėjų – šiuo metu jus daug kas palaikys. Siekite bendradarbiavimo, stiprinkite tiek dalykinius, tiek santuokinius santykius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Draugiškos pagalbos, netikėtos sėkmės laikas. Tiks tvarkyti svarbius reikalus, ypač susijusius su pinigais (skolomis, kreditais). Tik nesivadovaukite emocijomis: pataupykite jas meilės pasimatymui – šią romantišką dieną jūsų aistra bus įvertinta. Galima ir netikėta meilės intriga.

REKLAMA

Dvyniai Šaunus metas: turite nemenkų galimybių įgyti persvarą. Verta priimti pasiūlymus, ypač iš užsieniečių. Tinkamas laikas apmąstyti būsimas keliones (dalykines ir asmenines) ir pradėti joms ruoštis.

Vėžys Puiki diena: kad ir kuo užsiimsite, būsite geriausi. Tinkama proga ko nors prašyti iš vadovo. Neatsisakykite dalyvauti įvairiuose renginiuose, pobūviuose – galimos naudingos dalykinės ir net romantiškos pažintys.

Liūtas Viskas pakrypsta į gera – nurimkite. Tai šaunių pasiūlymų ir draugiškos pagalbos metas – priimkite tai, ką gaunate. Atsitiktinė pažintis šiandien gali virsti romantišku ryšiu.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Tai paslaptingas, romantiškas laikas, kai reikia pasikliauti savo intuicija ir gerais draugais, tuomet tikrai pavyks sutvarkyti visus reikalus. Galimas slaptas meilės nuotykis.

Svarstyklės Paieškokite reikiamo žmogaus bei tinkamo žodžio, ir jūsų problemos gali stebuklingai išsispręsti. Puiki proga sužavėti jums patinkantį asmenį – pats laikas užmegzti flirtą.

Skorpionas Nurimstate, atgaunate jėgas – jos netgi dvigubėja. Jums seksis meilės ir finansiniai reikalai: ši diena suteiks gerą progą rasti naują pajamų šaltinį, išspręsti nesantaiką su mylimu žmogumi. Beje, galima ir nauja romantiška pažintis: tai laimingas metas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Gera diena – pokalbiai ir susitikimai bus ne tik įkvepiantys, bet ir naudingi. Būkite atidūs vertindami situaciją, išgirstas naujienas, kad nepraleistumėte gero pasiūlymo ir nenusisuktumėte nuo žmogaus, norinčio su jumis bendrauti, padėti ar tiesiog jus mylėti.

Ožiaragis Neskubėkite: jums reikia įsigilinti į save, išgirsti savo vidų: jei darysite taip, kaip jaučiate, tikrai neapsiriksite. Spręskite šeimos problemas, susijusias ne tik su pinigais, buitimi, bet ir jausmais. Partneriškus darbo pasiūlymus verta priimti.

REKLAMA

Vandenis Aplinkinių simpatijos jūsų pusėje, ir tai palengvins bet kokių reikalų tvarkymą. Bet tai meilės diena – raskite laiko ir savo porai. Galimas naujas (gana avantiūristinis) įsimylėjimas.

Žuvys Susitelkite į sunkiausius, svarbiausius reikalus. Gautus naujus dalykinius pasiūlymus priimkite. Tvarkydami darbo reikalus galite išgirsti ir kitokių – romantiškų pasiūlymų. Jei nesate suvaržyti įsipareigojimų kitam asmeniui, nesakykite „ne”.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų