REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Teks rimtai padirbėti pasinaudojant įgyta patirtimi bei įgūdžiais. Galbūt įtampą kels padidėjęs darbo krūvis ar išaugę reikalavimai. Tačiau gali būti ir taip, kad darbe viskas vyks iš inercijos, o nerimą kels paūmėjusi lėtinė liga ar tyrimų rezultatai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Sunku bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, jei kiti nepaiso jūsų norų, patarimų, poreikių. Tačiau jums gali pavykti daug ką įtikinti savo teisumu bei ketinimų rimtumu. Palankus metas spręsti teisines problemas, tvarkyti partnerystės reikalus.

REKLAMA

Dvyniai Mėginsite sutvarkyti užsitęsusį finansinį reikalą, susitarti dėl kredito, paskolos, draudimo ar kt. Galite susidurti su reikliais ir kompetentingais žmonėmis. Pasistenkite nesutrikti, darykite tai, ką manote esant reikalinga.

Vėžys Neblogai seksis tvarkyti kelionių dokumentus, juridinius reikalus, ruošti publikacijas, užsiimti mokslo veikla, megzti ryšius su užsieniečiais. Tačiau rezultatas nebūtinai bus greitas ir lengvai pasiekiamas. Prireiks ilgalaikių pastangų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tęskite pradėtus darbus, derybas, bet atsisakykite to, kas trukdo, stabdo judėjimą pirmyn. Galima pagunda, kuriai bus sunku atsispirti. Vargu ar nesigailėsite jai pasidavę. Atsargiai vairuokite, neliežuvaukite, neregzkite intrigų.

Mergelė Išsiaiškinkite santykius su žmonėmis, kurie jums svarbūs ar kaip nors įsipareigoję. Reikalaukite, kad jums grąžintų skolą, pakovokite dėl aktualaus reikalo. Pokalbis su įtakingu asmeniu veikiausiai bus naudingas.

Svarstyklės Galbūt išsiaiškinsite dalyką, kuris ilgai nedavė jums ramybės. Tik kažin ar abejonių išsisklaidymas suteiks pasitenkinimo. Saugokitės aferų, įtartinų asmenų, intrigų. Vertėtų anksčiau atsitraukti nuo darbų ir pailsėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Būsite linkę nerimauti, dramatizuoti. Norėsis labai daug nuveikti, bet atrodys, kad nieko nespėjate. Galbūt ant kulnų lips kreditoriai, užsakovai ar klientai. Nepanikuokite, stenkitės viską ramiai apsvarstyti ir rasti geriausias išeitis.

Šaulys Tikriausiai daug nuveiksite srityje, susijusioje su materialiniais reikalais, nuosavybe, verslu, pinigais. Stengsitės paveikti kito žmogaus apsisprendimą, pakreipti įvykius norima linkme ar išgauti naudos. Pagalvokite, kas jums iš tikrųjų svarbu.

Ožiaragis Šiandien teks tvarkyti skubius reikalus, bendrauti, tartis dėl aktualių klausimų su įvairiausiais žmonėmis. Galimas nemalonus incidentas gatvėje arba namuose. Arba tiesiog bus pokalbių, kurie itin išvargins ar kažkaip įpareigos.

REKLAMA

Vandenis Buities nesklandumai, ateities baimė šiek tiek prastins jūsų nuotaiką ir savijautą. Pravartu daugiau laiko praleisti namuose, pasirūpinti savimi, šeima. Vakare galite išprovokuoti ne itin malonų pokalbę ir išgirsti kažką trikdančio.

Žuvys Bus renginių, kuriuose turėsite dalyvauti, nepriklausomai nuo savo norų. Galbūt teks prisiimti atsakomybę už vaikų auklėjimą. Vakare kils noras atsipalaiduoti, linksmintis. Jauskite saiką, kitaip pakenksite santykiams, reputacijai.  

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų