REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Santykiai su vyru pagal zodiako ženklą!

SVARSTYKLĖS

Po svarstyklių ženklu gimęs vyras meilėje visada ieškos pusiausvyros ir elegancijos. Jis mėgsta būti apsuptas grožio, ne veltui šis zodiako ženklas yra globojamas Veneros – meilės grožio ir seksualumo deivės. Jei norite patraukti šio vyro dėmesį, būkite tikra, kad mokėsite su juo bendrauti meiliai ir maloniai. Kalbant apie išvaizdą, venkite vulgarių drabužių bei aprangos detalių ar itin ryškių spalvų. Svarstyklių atstovai turi prabangų skonį: dievina gražius daiktus, labiau vertina natūralumą nei dirbtinį grožį.

REKLAMA
REKLAMA

Patys svarstyklių ženklo vyrai yra kultūringi, rūpestingi, draugiški, pozityvus ir lengvai įsilieja į naują kompaniją. Nenustebkite, jei geriausių vakarėlių ir kitų visuomeninių renginių svečių sąraše jis bus pačiame viršuje. Toks vyras visada bus apsuptas tiek moteriškos, tiek vyriškos lyties draugų, gerbėjų ar net jo pasekėjų. Jo gebėjimas laisvai bendrauti ir užmegzti pokalbį su bet kuriuo žmogumi, pasitarnaus jums kuomet reikės jį pristatyti tėvams ir artimiesiems. Galite būti tikra – jis paliks neišdildomą ir malonų įspūdį jūsų namiškiams.

REKLAMA

Svarstyklės taip pat yra protingos, visuomeniškos ir žavingos asmenybės. Pažinti tokį vyrą – tikras džiaugsmas moteriškosios lyties atstovėms, trokštančioms romantikos, malonių žodžių ir švelnumo. Bet būkite pasirengusios susitaikyti su jo sunkiai suvaldomu noru flirtuoti ir užmegzti naujas pažintis.

Nors svarstyklių ženklo atstovas karštai myli savo antrąją pusę, emocionalumas ir sentimentalumas paprastai jam būna paskutinėje vietoje, jis nemėgsta bristi į šiuos dalykus pernelyg giliai. Priklausydamos oro stichijai svarstyklės geba atsiriboti nuo jas supančio pasaulio ir labai asmeniškų situacijų. Kaip jo antroji pusė, tikėtina, kad šią savybę vertinsite neigiamai, bet užuot narstydamos jo trūkumus, imkite pavyzdį iš jo, venkite kraštutinybių, stenkitės visur įžvelgti harmoniją ir meilę.

REKLAMA
REKLAMA

Po svarstyklių ženklu gimusiems vyrams svarbus nuoširdumas ir atvirumas. Jei norite palenkti jį į savo pusę, pasirodykite kaip sąžininga ir teisinga asmenybė, nepradėkite santykių melu ar neaiškiomis užuolankomis.

Gebėjimas išlikti taktišku ir tolerantišku net stresinėse situacijose – dar vienas neįkainojamas šio zodiako ženklo bruožas, kuris gelbsti tarpusavio konfliktuose ir nesutarimuose. Mažiausiai tikėtina, kad net ir apimtas karščiausių emocijų jis ims svaidytis bjauriais žodžiais ar kumščiuotis.

Kitas svarstyklių ženklo atstovų bruožas – neryžtingumas. Paprastai jie būna svyruojančios ir neapsisprendusios asmenybės, jiems ypatingai sunku priimti svarbius, lemiamus sprendimus. Galbūt dėl šios savybės jie ir nelinkę veltis į konfliktus, imtis iniciatyvos juos sprendžiant, jie vengia kalbėti ir analizuoti jiems skaudžias ar nemalonias temas. Jei esate tiesmuka ir linkusi nemalonius dalykus rėžti tiesiai į akis, bendrauti su svarstyklėmis jus taps tikru iššūkiu. Bet jei sugebėsite išlaikyti santykiuose taiką ir harmoniją – jūsų sąjunga bus tvirta ir vieninga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės – nepaprastai geri partneriai. Nors jie nelinkę skubėti priimant sprendimus (jei esate jo išrinktoji), laukti jo apsisprendimo verta nors ištisą amžinybę. Būdama su šiuo žmogumi, jausitės tarsi nešiojama ant rankų, jus mylės, gerbs ir padarys viską, kad santykiai jums teiktų tik pasitenkinimą.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų