REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žurnalas „Kelionės ir pramogos“ metų keliautoju šiemet paskelbė Marių Talalą, apvažiavusį Europą dviračiu. Kelionė užtruko 365 dienas, numynė 24 294 km, aplankė 28 Europos šalis.

REKLAMA
REKLAMA

Pažintis su dviračio aistruoliu – gruodžio mėnesio numeryje. Marius dalijasi savo keliavimo patirtimi, pažeria idėjų Lietuvai ir padrąsina visus, kurie svajoja, bet nedrįsta iškeliauti dėl pinigų stygiaus.

REKLAMA

„Tikrai ne pinigai svarbiausia, reikia tik norėti ir tikėti, – sako žurnalo „Kelionės ir pramogos“ metų nominantas, kartas nuo karto stabtelėdavęs kelionėje užsidirbti pinigų, kad galėtų toliau ją tęsti. Kelionę, kurioje užtruko bene tris metus kaip tik baigė šiemet. Puikiai nusiteikęs keliautojas sako, kad gera sugrįžti į Tėvynę, į savo namus.

Tolesnį savo gyvenimą siejantis tik su Lietuva, Marius Talalas džiaugiasi kelionėje įgijęs gyvenimo patirties ir įvairių verslo idėjų, kai kurias iš jų imsiantis įgyvendinti Lietuvoje. Nepaliaujantis džiaugtis gražia savo šalimi, Marius sako, reikia pakeliauti, kad tai suprastum ir įvertintum. Įsitikinęs patarlės teisingumu, kad visur gerai, bet namuose geriausia, Marius neatsisako minčių leistis dviračiu pasižvalgyti ir po kitus žemynus.

Metų keliautojo diplomas ir prizai Mariui Talalui bus įteikti „Adventur“ parodoje, kuri vyks sausio 24-26 dienomis. Marius savo keliavimo patirtimi pasidalins ir su parodos lankytojais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų