REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Sustok, akimirka žavi“, – sakė vienas literatūros klasikas, o mes siūlome žvilgtelėti į pačius gražiausius pasaulio kampelius.

REKLAMA
REKLAMA

Sent Lusija

Gražiausių pasaulio vietų sąraše neabejotinai turi atsirasti ir Sent Lusija – tai prabangiomis atogrąžų salos poilsiavietėmis turistus viliojantis rojau kampelis Karibų salyne.

REKLAMA

Santorini

Kitas ne mažiau žavus miestas – Santorini Graikijoje. Atpažįstamas iš mėlynos ir baltos splavos namų, kurie „nutūpę“ uolas jūros pakrantėje.

Neuschwanstein pilis

Į gražiausią pasaulio vietų sąrašą būtinai reikia įtraukti ir kerinčio grožio pilis , viena jų – Neuschwanstein pilis Vokietijoje. Didinga pilis primena vaizdą iš pasakos.

Chittorgarh fortas

Didžiausias fortas Indijos atrodo taip, lyg būtų pasiklydęs laike. Chittorgarh fortas nėra tas turistų lankytinas objektas, kurį linksnuoja visi kelionių vadovai, tačiau statinys keri savo pasakišku grožiu ir neabjotinai vertas apsilankymo.

REKLAMA
REKLAMA

Giethoorn

Dar kartą grįžkime į Europą ir žvilgtelkime, į gyvenvietę, vadinamą Giethoorn Nyderlanduose. Tai vieta, kurioje nėra tradicinių kelių, o visi namai stovi prie kanalų, kuriais vietiniai gyventojai plaukioja valtimis.

Crystal Caves

Dar vienas Islandijos gamtos stebuklas – Crystal Caves. Tai nuostabus ledo urvas, kuriame lankytojams per daug pavojinga lankytis vasarą, bet žiemą pasigėrėti vaizdais traukia pulkai turistų.

Aogašima

Jei lankysitės Japonijoje, aplankykite ir paslaptingą vulkaninės kilmės salą Aogašimą. Saloje esama unikaluas kraterio, o pati sala iš visų pusių apsupta aukštų kalnų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ryžių terasos

Dar viena sįspūdingas vaizdas – iš pačios Kinijos, taip atrodo terasos, kuriose auginami ryžiai.

Drėgnieji miškai

Drėgnieji miškai Pietų Amerikoje yra mūsų planetos plaučiai, o kartu tai vienas labiausiai kerinčių kampelių Žemėje.

Venecija

Šį įspūdingą sąrašą užbaigia Venecija – įstabusis miestas ant vandens. Tai italų architektūros perlas, kuris žavi lankytojus vaizdingais kanalais ir išskirtine atmosfera.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų