REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo š.m. rugpjūčio 19 d. Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS keleivius tarp Vilniaus ir Stokholmo skraidins 12 kartų per savaitę, t.y. darbo dienomis vykdys po 2 skrydžius per dieną, o šeštadieniais ir sekmadieniais – po vieną. Iki šiol šiuo maršrutu bendrovė keleivius skraidino 6 karus per savaitę, t.y. kasdien išskyrus šeštadienius.

REKLAMA
REKLAMA

„Siekdami pagerinti susisiekimą tarp Stokholmo ir Vilniaus, mūsų verslo klientams po atostogų grįžtant prie įprasto darbų ritmo, nuo šiandien dvigubiname skrydžių skaičių šiuo maršrutu“, – teigia SAS vadovė Baltijos šalims Rūta Jucienė.

REKLAMA

SAS lėktuvai darbo dienomis Stokholmo Arlandos oro uoste kils 08:35 val. ir 14:45 val., o iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto išskris 11:45 val. ir 17:55 val. Švedijos sostinės oro uoste SAS lėktuvai šeštadienį ir sekmadienį kils po vieną kartą per dieną, atitinkamai 08:35 val. ir 17:55 val., iš Vilniaus šeštadienį išskris 11:45 val., sekmadienį – 21:05 val. Skrydis truks apie 1 val. 30 min.

Papildomų reisų į Stokholmą dėka keleiviai iš Vilniaus turės daugiau patogių jungčių su įvairiais Europos miestais – Briuseliu, Londonu, Paryžiumi, Amsterdamu, Mančesteriu, taip pat su miestais Švedijoje ir Suomijoje.

Skrydžių bendrovė SAS Lietuvoje šiuo metu iš viso vykdo 44 skrydžius per savaitę: 19 skrydžių per savaitę iš Vilniaus į Kopenhagą bei 13 skrydžių per savaitę iš Palangos į Kopenhagą, taip pat 12 skrydžių per savaitę iš Vilniaus į Stokholmą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų