REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atvykstamojo turizmo į Lietuvą bendrovė „Go Baltic Travel“ atidarė atstovybę Austrijoje, Vienos mieste. Bendrovės vadovybės teigimu, šis žingsnis padės bendrovei padidinti atvykstančių turistų, norinčių atrasti ne tik Lietuvą, bet ir kitas Baltijos šalis, skaičių. Šis bendrovės žingsnis atneš daug naudos Baltijos šalių viešbučiams bei poilsių paslaugų organizatoriams.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai pirmoji mūsų atstovybė Europoje, kuri bus atsakinga už turizmo paslaugų teikimą Austrijos, Vokietijos bei kitų ES šalių klientams. Šių rinkų potencialas yra milžiniškas ir tai tik patvirtinta nuolat augantys vokiečių srautai į Lietuvos ir Latvijos pajūrius“, - sako „Go Baltic Travel“ vadovas Martynas Laivys.

REKLAMA

Iki šiol „Go Baltic Travel“ turistus į Lietuvą viliojo bendradarbiaudama su užsienyje veikiančiomis kelionių agentūromis. Daugiausiai buvo dirbama su Rusijos, Baltarusijos, Kaliningrado srities ir Azerbaidžano turizmo rinkose veikiančiomis bendrovėmis.

„Go Baltic Travel“ vadovo teigimu, bendrovės plėtra Europoje atvers naujas galimybes Lietuvos turizmo industrijai, realiais darbais prisidės prie šalies populiarinimo ir žinomumo didinimo.

REKLAMA
REKLAMA

„Klientams bus siūlomi specialūs paslaugų paketai, apimsiantys poilsį ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Estijoje. Bendras regiono patrauklumas atveria didesnes galimybes konkurencijai, nei, tarkime, vienos šalies“, - sako M. Laivys.

„Go Baltic Travel“ klientams teikia pilną kelionių organizatoriaus paslaugų paketą, apimantį atvykimo į Lietuvą bei kitas Baltijos šalis organizavimą, apgyvendinimo, bei kitas būdingas tokios srities bendrovėms paslaugas.

„Europos šalių turistus ketiname skraidinti lėktuvais, bendradarbiauti su ES rinkose veikiančiomis avialinijomis, pasiūlydami specialius kelionių paketus nuo poilsio kurortuose iki egzotinių laisvalaikio užsiėmimų organizavimo“, - teigia M. Laivys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Austrijos sostinėje Vienoje veikti pradedančiai „Go Baltic Travel“ atstovybei vadovaus Gisela Kopetzky, turinti 13 metų patirtį turizme. Tai jau 6 oji „Go Baltic Travel“ atstovybė.

„Go Baltic Travel“ buvo įkurta pernai ir per pirmus metus aptarnavo beveik 5000 klientų, grupė pasiekė 2,5 mln. litų apyvartą.

Go Baltic Travel“ priklauso turizmo holdingui „Grand Go Group Ltd.“. Be „Go Baltic Travel“, šiam holdingui priklauso išvykstamojo turizmo bendrovė „Go Planet Travel“ ir dar viena bendrovė, kuri versis viešbučių ir sanatorijų plėtra Baltijos šalyse.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų