REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai Lietuvoje savo veiklą pradėjusi kompanija „Turkish airlines“ neslepia ambicijų ateityje rengti daugiau skrydžių iš Vilniaus.

REKLAMA
REKLAMA

„Skristi iš Vilniaus tris kartus per savaitę, mano nuomone, dar neužtenka. Kai pasieksime tikslus, kuriuos iškėlė pagrindinis biuras, norėčiau praplėsti siūlomą paslaugą, įvesti papildomai vieną ar du skrydžius. Tikiuosi tai pasiekti per metus, iki kito vasaros sezono. Ir pardavimai rodo, kad turėtume pasiekti visus rezultatus, tad penki skrydžiai per savaitę – realus ir įveikiamas planas. Rygoje šiemet vietoj 4 skrydžių per savaitę siūloma skristi 6 ir rezultatai labai geri. Dažnumas duoda keleiviui daugiau lankstumo ir patogumo“, – duodamas interviu laikraščiui „Verslo žinios“ sakė „Turkish Airlines“ filialo Lietuvoje vadovas Serkanas Binyaras.

Pašnenekovas duodamas interviu išsakė viltį, kad vėliausiai 2015 m. kompanija keleivius iš Vilniaus į Stambulą skraidinti kasdien. Be to, siekiama pereiti prie tiesioginių skrydžių, mat šiuo metu „Turkish airlines“ skraido ir per Taliną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų