REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip bendrauti su vaikinu internete?

Parašyti pirmus keletą žodžių patikusiam vaikinui - ne tokia paprasta užduotis.

Tarkim, kad tau krito į akį jo anketa pažinčių puslapyje arba turi jo ICQ ar „Skype“ adresą. Ką būtų galima parašyti pirmame laiškelyje?

REKLAMA
REKLAMA

Paprasčiausias būdas užmegzti pokalbį internete - užduoti paprastą, linksmą klausimą.

Į klausimą, savaime aišku, reikia atsakyti, taigi tokiu būdu užsimegs pokalbis. Tačiau klausimas turėtų būti malonus, puiku, kai atsakymas į jį gali būti žaismingas.

REKLAMA

Visi iš mūsų dažnai girdime tokius klausimus, kaip „Kur tu gyveni?“, „Kur dirbi?“, „Kaip sekasi?“. Todėl taip pradėdama bendravimą vargu ar sulauksi susidomėjimo.

Geriausia pažintį internete pradėti nuo nuoširdaus komplimento. Nemanyk, kad komplimentai patinka tik moterims. Kiekvienam žmogui malonu sužinoti, kad jis yra mielas, simpatiškas, įdomus pašnekovas, ar tai, kad tave žavi jo pomėgiai.

„Kaip šaunu, kad tu mėgsti nardyti (žvejoti, žaisti golfą ar krepšinį, važinėtis riedlente ir pan.)“. Tačiau sakyk tai tik tuo atveju, jei žaviesi nuoširdžiai.

REKLAMA
REKLAMA

Čia pateikiame keletą frazių, kurios leis sudaryti linksmos, sąmojingos ir malonios pašnekovės įspūdį.

Ar šis mielas rotveileris yra tavo? (Paklausk apie tai, ką matai šalia jo fotografijoje). Tavo šypsena - nuostabi. Ar mėgsti vaikščioti pėsčiomis? Ką darytum, jei kalnuose mus užkluptų pūga? Ką mėgsti veikti vakarais? Jei galėtum nukeliauti į bet kokią pasaulio vietą, kokią šalį pasirinktum? Kada pradėjai žaisti krepšinį? (Paklausk apie kažką, ką perskaitei jo anketoje).

Toliau veik atsižvelgdama į jo atsakymą. Jei jis pasakė, kad fotografijoje yra jo šuo, parašyk jam, kad tu taip pat labai myli šunis (jei tai tiesa) arba paklausk, koks jo vardas. Tokiu būdu vaikinas pajaus tavo susidomėjimą ir jam bus malonu pratęsti pažintį.

Pernelyg neužtęsk pirmo susirašinėjimo. Pakanka pasikeisti su juo 20 frazių, tuomet pasakyk, kad tu dėl kažkokios priežasties nebegali daugiau sėdėti prie kompiuterio. Taip perduosi iniciatyvą į jo rankas. Dabar jo eilė palaikyti ryšį. Jei jis paprašys tavo telefono, nesibaimink, kad įvykiai klostosi pernelyg greitai. Geriau vieną kartą žmogų pamatyti, nei savaitę su juo bendrauti internete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų