REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos virtuvė ir kultūra pirmą kartą bus pristatyta gurmanų festivalyje „Taste of London“.

REKLAMA
REKLAMA

Šiemet vyksiančiame 10-ąjame „Taste of London“ festivalyje pirmą kartą bus pristatoma lietuviška virtuvė ir kultūra. „Taste of Lithuania“ renginys, kurį pristato Lietuvos Komercijos Rūmai Jungtinėje Karalystėje (LCCUK) kartu su Lietuvos Respublikos Ambasada JK, vyks 2013 birželio 20 - 23 dienomis, Regent’s parke, Londone.

REKLAMA

“Šiame renginyje apsilanko kiekvienas gurmanas, norintis pasimėgauti gardžiu maistu ir gėrimais, atrasti naujas šalis bei puikiai praleisti laiką”, - sako LCCUK prezidentė Olga Jachimovič.

Organizatoriai praneša, kad renginio lankytojai į Lietuvos pavilijoną bus viliojami įvairiais skanėstais – sūriais, duona, mėsos gaminiais bei saldumynais. Patikusių maisto produktų ar gėrimų bus galima ne tik paragauti, bet ir įsigyti. Lietuvos pavilijoną bus galima rasti šalia pagrindinio įėjimo, sulaukiančio didelio lankytojų srauto.

REKLAMA
REKLAMA

„Ko gero, daugeliui lankytojų tai bus pirmoji pažintis su lietuviškomis tradicijomis. Neabejojame, kad didelio lankytojų dėmesio sulauks ir baras, kuriame bus vaišinama geriausiais, pripažinimo sulaukusiais lietuviškais gėrimais – alumi, sidru bei stipriaisiais alkoholiniais gėrimais“, - tikino renginio organizatoriai.

Lankytojams bus pristatyta ir Lietuvos kultūra: pasirodys lietuviškų šokių kolektyvai, tradicinės muzikos atstovai, bus galima pamatyti ir pasimokyti lietuviškų amatų. Paviljone bus įrengta krepšinio aikštelė ir lankytojai bus kviečiami išbandyti savo taiklumą mėtant tritaškius. Kelionių galimybes Lietuvoje pristatys Turizmo departamento atstovai.

Vieta: Regent’s Park, London Laikas: birželio 20-23 d., Bilietai: Įsigyti bilietus ir daugiau informacijos apie renginį rasi čia.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų