REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono Gamtos istorijos muziejus kviečia į parodą ir interaktyvius užsiėmimus vaikams ir stebėti, kaip atsiranda drugeliai.

REKLAMA
REKLAMA

Gamtos istorijos muziejuje (Angl. Natural History Museum) nuo kovo mėnesio veikiantis Drugelių namas (angl. Butterfly House) turėtų patikti tiek mažiems, tiek dideliems. Daug vaikams skirtų užsiėmimų ir egzotiškų sparnuočių paroda – puiki atrakcija vaikams per atostogas.

REKLAMA

Patekę į Drugelių namus, lankytojai iš arti pamato įvairiausių spalvų ir formų drugelių iš viso pasaulio. Apsilankius šioje parodoje įmanoma pamatyti, kaip iš lervų išauga drugeliai.

Vaikų laukia nemažai interaktyvių užduočių, skatinančių jų vaizduotę ir mokančių įdomių dalykų apie drugelius.

Raskite laiko nuvesti vaikus vasarą į šią parodą, kuri veiks iki rugsėjo mėnesio. Pasidžiaugę drugeliais, muziejaus sode mažieji galės žaisti specialiai įrengtoje žaidimų aikštelėje, medžio namelyje bei labirinte.

Laikas: Drugelių namas veikia nuo 10 val. iki 17.50 val. kasdien iki rugsėjo 15 d. Vieta: Natural History Museum, Cromwell Road, London SW7 5BD Bilietai: 4.50 £, vaikams iki 4 metų – nemokamai. Daugiau informacijos: http://www.nhm.ac.uk/visit-us/whats-on/temporary-exhibitions/sensational-butterflies/exhibition-tickets/index.html  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų