REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvės tikrai žino, kokie namų technikos stebuklai joms, jų vyrams ir vaikams padės jaustis laimingesniais kasdien.

Lietuvės tikrai žino, kokie namų technikos stebuklai joms, jų vyrams ir vaikams padės jaustis laimingesniais kasdien.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Remiantis parduotuvių tinklo „Topo centras“ statistika, sudarytas populiariausių 2012 m. buities prietaisų TOP 5-tukas:

REKLAMA

1. Paaiškėjo, jog lietuvės – tikrų tikriausios smagurės, mat praėjusiais metais labiausiai domėjosi ir pirko ledų gaminimo aparatus. Šeima – sužavėta, o ir pačioms bent kartą per savaitę pasilepinti namuose pagamintais vaisiniais ar karameliniais ledais – ne nuodėmė, tiesa? O jeigu į namus netikėtai užsuks anyta, ar atskleisite jai, kaip kūrėte šį dieviško skonio šedevrą? Neverta, tegul galvoja, jog esate tobula!

2. Ne mažiau lietuvėms pernai rūpėjo ir tyras bei gaivus namų, ypač miegamųjų ar vaikų kambarių erdvės oras. Moterys puikiai suvokia, kokią žalą sveikatai ir grožiui gali daryti pernelyg sausas patalpų oras: perštinčios akys, pleiskanojanti oda, džiūstanti gerklė – daugeliui pažįstami pojūčiai... Išaugęs susidomėjimas buitine oro valymo įranga ir drėgmės reguliavimo prietaisais rodo, jog šeimininkės pasirūpino komfortiškomis sąlygomis namuose šaltuojų metų periodu.

REKLAMA
REKLAMA

3. Kiekvienos moters siekiamybė –kuo trumpesnė namų ruoša. Gal todėl lietuvės itin pamėgo naudotis naujausiomis technologijomis buityje – juk taip taupomas laikas. Lietuvoje kasmet vis daugiau parduodama naujausių drabužių lyginimo sistemų, daugiafunkcinių džiovyklių, garintuvų, skirtų lyginti ant pakabos pakabintus rūbus. Dėl mobilumo ir patogumo išpopuliarėjo vadinamosios elektrinės „šluostės“ su įkraunamais akumuliatoriais. Moterys žino: efektyviai susitvarkius dar lieka laiko ir masažui ar susitikimui su drauge. Taigi, ginkluokimės moderniausia namų technika!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4. Ar ant jūsų pusryčių stalo kas rytą puikuojasi šviežiai išspaustos sultys ar imuninę sistemą stiprinantys vaisių-daržovių kokteiliai? Populiariausių prekių krepšelyje esančios sulčiaspaudės bei vaisių-darzovių trintuvės-kokteilinės liudija apie tai, jog Lietuvos moterys neabejingos savo ir šeimos narių sveikatai ir ja rūpinasi kasdien. Nežiūrint ar esate nuolat skubanti banko darbuotoja, ar pavyzdinga studentė, ar laiminga daugiavaikė mama – tai pats greičiausias ir efektyviausias būdas stiprinti organizmą vitaminais.

5. Moterims gerti kavą – naudinga: dešimtmetį trukę Harvardo universiteto mokslininkų tyrimai rodo, jog moterys, išgeriančios porą puodelių kavos per dieną turi perpus mažesnį polinkį savyje kaupti neigiamas emocijas. Taigi, didžiausia jūsų virtuvės naujiena pretenduoja tapti kapsuliniai kavos aparatai. Ši kavos gurmanų svajonė Lietuvoje radikaliai pakeis įsisenėjusius įpročius ir sukurs naujus kavos gėrimo ritualus: jokių tirščių plovimų, jokių apvarvėjusių, apipurkštų aparatų - jokio vargo. Dėl prietaiso universalumo ir praktiškumo bei modernaus dizaino šie kavos aparatai, tikimasi, šoktels į 2013-ųjų metų populiariausių buities prietaisų dešimtuko viršunę.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų