REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiukšlės gali padėti jums organizuotai susikrauti lagaminą ir išlaikyti jame švarą bei tvarką kelionės metu. Be to, pakartotinai panaudodami savo šiukšles tapsite draugiški gamtai. Pergudraukite kelionių reikmenų aprūpinimo kompanijas ir sutaupykite pinigų būdami kūrybingi bei panaudodami savo šiukšles kelionių tikslams.

REKLAMA
REKLAMA

Apsauginė plėvelė su oro burbuliukais

Kai kurios kelionių kompanijos parduoda specialius „vynmaišius“ arba apsauginę rankovę, kad vežamas lagamine butelis būtų apsaugotas nuo sudužimo. Vietoje minėtųjų apsaugų naudokite namuose turimą apsauginę plėvelę su burbuliukais, ji ne ką prasčiau izoliuoja dūžtančius daiktus nuo smūgių.

REKLAMA

Patalynės įpakavimo dėklai

Paprastai, patalynė parduodama tvirtuose, stačiakampio formos plastmasiniuose dėkluose su užtrauktukais. Jeigu nesuskubsite jų išmesti į šiukšlių dėžę, supakuodami į juos kelionės patalynę ar kitus daiktus sutaupysite nemažai lagamino vietos, be to, panašūs dėklai nemažai kainuoja.

Nemokami pavyzdžiai

Kam leisti pinigus perkant specialiai kelionėms skirtus nedidelio kiekio šampūno buteliukus, dantų pastos tūteles ar kitus tualetinius reikmenis. Užsukę į bet kurią kosmetikos parduotuvę mandagiai paprašykite pardavėjų šampūno, kondicionieriaus, kremų ir kitų priemonių mėginukų, kurie jums nieko nekainuos. Taip pat galite paieškoti internetinių svetainių, kurios mėginukus nemokamai atsiunčia klientui į namus.

REKLAMA
REKLAMA

Seni rankšluosčiai

Senus rankšluosčius, kuriuos ketinate išmesti, galite panaudoti kaip vienkartinius sėdynės apklotus lėktuve. Lėktuvais kasmet keliauja milijonai žmonių, tad nenuostabu, kad sėdynės pamažu tampa išsėdėtos ir nehigieniškos. Savo patogumui apklokite sėdynę rankšluosčiu, kurį vėliau galėsite tiesiog išmesti. Specialūs sėdynių užvalkalai parduotuvėje gali kainuoti apie 15 JAV dolerių.

Seni pagalvės užvalkalai

Pagalvių užvalkalai pradėjo irti ir yra nebetinkami naudoti? Panaudokite juos nešvariems skalbiniams sudėti ( jei reiškia užriškite jį gumute) arba kaip vienkartinį krepšį šiukšlėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienkartiniai batai

Jeigu ligoninėje ar kokioje nors kitoje įstaigoje higienos sumetimais buvote priversti avėti specialius lengvo audinio apavus ant batų, išėję, neskubėkite jų išmesti. Visuose oro uostuose keleiviai prašomi nusiimti batus ir praeiti pro apsaugos punktą, o kad nereiktų to daryti basiems, užsidėkite minėtuosius vienkartinius batus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų