REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ožiaragiai turėtų skirti didesnį dėmesį viskam, kas vyksta jų profesinės veiklos sferoje. Jeigu aplinkybės palankiai susiklostys, galimas netikėtas proveržis tarnyboje. Stenkitės, ir atlygio, kurio esate verti, nereikės ilgai laukti. Jūs turite daugybę talentų, tik reikia tinkamai jais pasinaudoti.

Ožiaragiai turėtų skirti didesnį dėmesį viskam, kas vyksta jų profesinės veiklos sferoje. Jeigu aplinkybės palankiai susiklostys, galimas netikėtas proveržis tarnyboje. Stenkitės, ir atlygio, kurio esate verti, nereikės ilgai laukti. Jūs turite daugybę talentų, tik reikia tinkamai jais pasinaudoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandeniai turėtų pagalvoti apie kvalifikacijos kėlimą. Aktualūs pasidarys išsilavinimo klausimai, reikės laiku ir efektyviai panaudoti turimą informaciją. Komersantai ir verslininkai užmegs įdomius dalykinius ryšius. Neturėkite reikalų su svetimais pinigais, o savuosius leiskite protingai.

REKLAMA

Žuvys turėtų išnaudoti palankias aplinkybes ir išspręsti susikaupusias problemas. Kol kas neplanuokite nieko naujo, čia pirmiausia turimos omenyje finansinės operacijos ir darbovietės keitimas. Verčiau sukaupkite jėgas jau pradėtiems darbams užbaigti. Jeigu atrodys, kad trūksta laiko - neskubėkite ir nepanikuokite. Viskas bus gerai.

Avinai turėtų mažiau plėšytis darbe ir daugiau laiko skirti mylimiems žmonėms, kurie jau pradeda pamiršti, kaip jūs atrodote. Dažniau būkite namuose, mėgaukitės šeimos atmosfera. Buitiniai rūpesčiai suteiks džiaugsmo. Tai padės atgauti fizines ir moralines jėgas, paskatins siekti naujų laimėjimų.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučiams žvaigždės žada, kad darbe viskas bus gerai. Vyresnybė tiesiog negali nepastebėti jūsų sugebėjimų ir neregėto darbštumo, tad nenustebkite, jeigu jūsų darbo užmokestis padidės. Jūs to tikrai nusipelnėte. Jei reikės, nesidrovėkite paprašyti draugo patarimo. Bet neužkraukite aplinkiniams savo problemų.

Dvyniai gaus įdomų pasiūlymą, susijusį su darbu. Savaitė žada didelę sėkmę profesinės veiklos srityje. Dalykinis gyvenimas smarkiai suaktyvės, o nauji kontaktai gali tapti karjeros pagrindu. Svarbiausia - aiškiai suvokite savo norus, sugebėjimus ir galimybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėžiai kitą savaitę turės spręsti įvairias socialines ir visuomenines problemas. Žiūrėkite į jas rimtai, nes kaip tik jūs galite rasti optimalų sprendimą. Ateinančios dienos taip pat bus palankus laikotarpis verslui ir komercijai. Seksis vesti derybas su partneriais, tai padės rasti trūkstamų išteklių.

Liūtams kita savaitė žada nemažai įdomių perspektyvų, čia pirmiausia turima omenyje profesinė veikla. Palankiai susiklosčiusios aplinkybės padės pasiekti visus užsibrėžtus tikslus, jeigu negaišite laiko menkniekiams. Sėkmę žada komerciniai projektai ir planai, susiję su nekilnojamuoju turtu.

REKLAMA

Mergelėms tikriausiai bus pasiūlytas naujas postas arba atsiras galimybė papildomai uždirbti. Jeigu turėsite priimti atsakingus sprendimus, tai verta paklausyti artimo žmogaus patarimo - kartu bus lengviau viską apgalvoti. Jums pavyks įgyvendinti visus sumanymus.

Svartyklėms savaitė žada sėkmę profesinės veiklos srityje. Darbe ir namuose jūs būsite svarbiausias strategas, o bendradarbiai ir artimieji tiksliai vadovausis jūsų pasiūlymais. Galima ir finansinė sėkmė. Jūs efektyviai spręsite visus klausimus, susijusius su moksline veikla arba išsilavinimu.

REKLAMA

Skorpionai kitą savaitę turėtų skirti seniai numatytų planų realizavimui. Aplinkiniai pasirengę paremti jus visur kur, galite tikėtis jų patarimų ir pagalbos. Tik būkite išrankūs, kadangi naujos informacijos gausa gali suvaidinti ir neigiamą vaidmenį. Analizuokite situaciją.

Šauliai turės galimybę reorganizuoti savo veiklą ir pergrupuoti jėgas. Svarbiausia - stebėkite padėties raidą ir neišleiskite iniciatyvos iš savo rankų. Tai jums leis sėkmingai išspręsti visus profesinius klausimus. Vyresnybė pagaliau pripažins jūsų nuopelnus ir juos deramai įvertins. Savo pergales atšvęskite su namiškiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų