REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ožiaragis stovi ant didelių įvykių slenksčio. Jūs turėsite veikti ir rizikuoti. Astrologas teigia, kad jūs debiutuosite naujoje verslo srityje ir artimiausiu metu gausite didelę sumą. Pinigai turės įtakos jūsų elgesiui, ir tai ne visai patiks vyresniesiems giminaičiams. Bet niekam neleiskite kištis į savo darbo stilių. Korespondencija iš užsienio atneš gerų naujienų, pirmiausia tiems, kurie susiruošė į tolimą kelionę.

Ožiaragis stovi ant didelių įvykių slenksčio. Jūs turėsite veikti ir rizikuoti. Astrologas teigia, kad jūs debiutuosite naujoje verslo srityje ir artimiausiu metu gausite didelę sumą. Pinigai turės įtakos jūsų elgesiui, ir tai ne visai patiks vyresniesiems giminaičiams. Bet niekam neleiskite kištis į savo darbo stilių. Korespondencija iš užsienio atneš gerų naujienų, pirmiausia tiems, kurie susiruošė į tolimą kelionę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis turės skubiai užbaigti svarbų projektą ir atsispirti naujoms viliojančioms verslo perspektyvoms. Valstybės tarnautojas gaus naujų įpareigojimų kartu su atitinkamu atlyginimu. Ateityje viskas priklausys nuo jūsų pačių - ir karjera, ir darbo užmokesčio dydis, ir vadovybės malonė. Bet ambicingų sumanymų realizavimą vis dėlto teks kuriam laikui atidėti. Vieno iš giminaičių negalavimas gali atitraukti jūsų dėmesį nuo darbo ir skubių reikalų.

REKLAMA

Žuvims ateinanti savaitė bus gana sėkminga, mano astrologas. Vyresnybė atkreips dėmesį į jūsų pasiaukojamą darbą ir imsis žygių vertingam darbuotojui paskatinti. Planetos garantuoja, kad finansiniai ir kitokie tikslai bus pasiekti. Jūs palypėsite socialiniais laiptais ir galėsite pakeisti savo gyvenimo būdą į gerąją pusę. Optimizmas ir energija jums padės įgyti daug naujų bičiulių ir šalininkų, kuriais taps net kai kurie nuolatiniai jūsų varžovai.

REKLAMA
REKLAMA

Avino taip pat laukia sėkminga savaitė. Verslininkai gali drąsiai imtis perspektyvaus projekto arba pradėti naują darbą. Jis bus ne iš lengvųjų ir pareikalaus papildomų pastangų, bet už jį žadami dividendai to verti. Vienas asmuo jums padės moraliai ir - o tai svarbiausia - materialiai. Po to nepamirškite atsidėkoti šiam geradariui. Galėsite įsigyti automobilį arba pakeisti senąjį į naują. Astrologas pataria leistis juo į kelionę kartu su mylimu žmogumi.

Jaučiui tikrai pasiseks. Jus tiesiog užgrius pinigų lavina, ir tai garantuos linksmą ir nerūpestingą gyvenimą. Bet paaukštinimo tarnyboje reikės palaukti, tad apsišarvuokite kantrybe. Gerai klosis tiems verslininkams, kurie prekiauja su užsieniečiais. Žurnalistai susipažins su asmeniu, kuris gali daug padaryti jų labui. O asmeninis visų Jaučių gyvenimas bus labai ramus. Jaunuolių artimiausioje ateityje laukia daugybė malonių ir jaudinančių įvykių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai įkops į naujas karjeros aukštumas. Investicijos į verslą duos gerų dividendų. Bet astrologas pataria daugiausia dėmesio skirti trumpalaikiams kapitalo įdėjimams, kurie greičiau duos rezultatų. Įtempta savaitė laukia politikų. Jie turės rengti svarbius susitikimus ir priimti sunkius sprendimus. Dirbančių moterų svajonė apie puikią karjerą gali išsipildyti. O tie, kurie svajoja apie kelionę į užsienį, gali pradėti realizuoti savo planus. Jauniems Dvyniams bus pasiūlytas geras darbas.

Vėžys gali smarkiai susikrimsti, kai iškart neišsipildys jo viltys padaryti puikią karjerą. O komersantų reikalai klosis neblogai, ir jie pagerins savo finansinę padėtį. Tai padaryti leis finansinė banko pagalba, kuri padės suaktyvinti verslą. Netrukus jie turės priimti netikėtą sprendimą, susijusį su kažkuriuo partneriu. Jis bus naudingas Vėžiams ir jų finansiniams reikalams. Vis dėlto ateinančią savaitę jums labiau rūpės ne reikalai, o asmeninis gyvenimas. Romantiški interesai užgoš visus kitus.

REKLAMA

Liūtas gali ruoštis atsiimti didelius dividendus, kurių duos pelningas verslo projektas. Gerų rezultatų duos ir investicijos į vertybinius popierius. Jaunesnieji laikraščių, televizijos ir visuomeninio transporto darbuotojai gali tikėtis didesnio atlyginimo. Svarbų užsakymą gaus sporto inventoriaus pardavėjai. Nors reikalų pakanka, turėsite daug laiko poilsiui, malonumams ir pomėgiams. Aktyvus gyvenimo būdas neatsilieps jūsų sveikatai, kuri visą ateinančią savaitę bus tikrai puiki.

Mergelė turės kontroliuoti savo nuotaiką. Jūsų santykiuose su aplinkiniais neretai būna staigių permainų, ir apie jų priežastis reikia rimtai susimąstyti. Bet astrologas nenori jūsų pernelyg nuliūdinti. Jis turi malonių naujienų valstybės tarnautojams, kurių laukia paskyrimas į labai svarbų postą. Verslininkai darbo reikalais vyks į kelionę, ir ji bus sėkminga. Pavyks sudaryti naudingų sandorių dėl žemės ar nekilnojamojo turto. Gydytojai galės pradėti praktikuoti namuose.

REKLAMA

Svarstyklės turės susilaikyti nuo išlaidų ir kaupti pinigus. Kai kurių iš jūsų laukia netikėtos likimo permainos, naujo darbo paieškos ir kitos aplinkybės, kurios pareikalaus lėšų. Vyriausybinių organizacijų darbuotojai turės parengti svarbų pranešimą. Žiniasklaidos atstovai pasirašys naudingą sutartį. Komersantai susidurs su sunkumais ir ieškos būdų jiems įveikti. Nejuokaukite su sveikata. Astrologas neatmeta galimybės, kad iškils tam tikrų nepavojingų problemų. Vis dėlto jas vertėtų spręsti nedelsiant.

Skorpionas turės daug dirbti be jokios vilties netrukus gauti atlygį. Darbas ne itin seksis, o nuotaika bus prastesnė nei vidutinė. Bet nemeskite to, kas pradėta, ir jokiu būdu neieškokite naujos tarnybos. Tai jums gali patarti kai kurie bendradarbiai, kurie nori užimti jūsų vietą. Jeigu leisitės jų įkalbamas, tai ateityje jūsų lauks ilgas neaiškumo laikotarpis. Jauniems Skorpionams astrologas žada gyvenimą be rūpesčių. Jų laukia viliojanti pažintis su vienu asmeniu, kuri privers pamiršti viską pasaulyje.

Šauliai gali sėkmingai sulošti biržoje ir gerai pasipelnyti iš vertybinių popierių prekybos. Astrologas įžvelgia kelionės perspektyvą. Jos metu galėsite ne tik tvarkyti reikalus, bet ir pailsėti. Kai kurie iš jūsų pirmą kartą lankysis užsienyje. Kiti leisis į svečias šalis prekybos reikalais. Valstybės tarnautojai palypės karjeros laiptais. Verslininkai pradės ieškoti galimybių sudaryti naują sutartį. Gali būti, kad ją pasirašysite su partneriu užsieniečiu, kurį reikės įkalbinėti sutikti su jūsų sąlygomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų