REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Šis periodas Avinams nežada daug. Jį galima pavadinti veikiau įprastu, niekuo neišsiskiriančiu, o ne įdomiu ir perspektyviu. Bent jau stenkitės nepamiršti savo įprastų pareigų – tinginystė ir nieko neveikimas gali vėliau atsisukti prieš jus nukreiptais dideliais nemalonumais. Asmeniniai santykiai harmoningi, čia nėra rimtų priežasčių nerimui, bet vis dėlto nepamirškite pasakyti mylimam žmogui komplimentų, paklausti, kaip jaučiasi jums artimi žmonės – tai niekada nepakenks.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Gana sudėtingas tarpsnis, kuriame netruks nei profesinių sunkumų, nei asmeninių nusivylimų. Stenkitės į viską žvelgti filosofiškai, neperdėkite problemų, kurias turite spręsti jūs pats, svarbos. Finansinė situacija nepalanki, išlaidos bus reikšmingos ir ne visada pasiteisinančios. Stenkitės džiuginti artimuosius – ne visada jums pavyksta suderinti jų troškimus ir savo galimybes.

REKLAMA

Dvyniai

Mažėja gyvybinis tonusas, jūs tampate itin pažeidžiami ir jautrūs. Pasistenkite saugotis bereikalingų pergyvenimų, venkite kontaktų su jums priešiškai nusiteikusiais žmonėmis, griežtais kritikais. Svarbu sutarti su pačiu savimi, nešvaistyti laiko nemaloniems apmąstymams ir refelksijoms. Beje, ieškokite nusiraminimo darbe – tikėtina, kad kaip tik čia jūsų laukia sėkmė.

Vėžys

Teks spręsti senas problemas, grįžti prie klausimų, į kuriuos anksčiau nepavykdavo rasti atsakymų. Žvaigždės pasistengs išsiaiškinti, ar perpratote gyvenimo pamokas, ar ėmėtės veiksmų, kad ištaisytumėte savo klaidas. Būkite pasirengę vadovų kritinėms pastaboms, stenkitės išlikti ramus net ir tuo atveju, jei pretenzijos bus nepagrįstos. Nepamirškite ir savo poreikių: svarbiausia, ko jums reikia šiandien – tai pozityvios emocijos. Jų atsargas būtina papildyti laiku.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Labai sudėtingai klostosi santykiai su mylimu žmogumi. Daugelio Liūtų laukia rimti nusivylimai. Kai kurie ženklo atstovai bus linkę į neapgalvotus poelgius. Žvaigždės nepataria sudeginti visų tiltų, bet vargu ar jums bus lengva nepasiduoti tokiai pagundai. Šeimoje santykiai taip pat įtempti, teks prisiminti senas problemas, vargu ar išvengsite apmąstymų apie praeities nuoskaudas.

Mergelė

Laukia didelės išlaidos. Kyla pavojus likti be sudilusio skatiko kišenėje, ypač jei neatsispirsite pagundai įgyvendinti seną svajonę. Laikas netinkamas deryboms, klausimams, susijusiems su darbo pakeitimu ir ilgalaikiu bendradarbiavimu, spręsti. Kruopščiai atlikdami įprastas užduotis išvengsite profesinių problemų, bet jums bus sunku susikaupti ties dėmesio reikalaujančiais darbais. Asmeniniuose santykiuose nelengvas periodas, nebūsite linkę užglaistyti kampų, dėl to kils nesutarimų ir konfliktų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Laukia rimtos problemos. Daugelis įsimylėjėlių pyksis dėl smulkmenų, o tikimybė, kad nereikšmingas barnis virs dideliu konfliktu – neįtikėtinai didelė. Venkite skubotų sprendimų, neapgalvotų pasisakymų – šiandien padarytas klaidas bus itin sunku taisyti ateityje. Gerai seksis aptarti klausimus, susijusius su profesine veikla. Tiesa, sudėtingų darbų nesiimkite – sveikata nespinduliuosite.

Skorpionas

Skorpionų reikalai klostosi neblogai, tačiau jų planai tokie daugialypiai ir prieštaringi, kad vargu ar pavyks kurį nors jų įgyvendinti. Pasistenkite atskirti svarbiausius dalykus nuo antraeilių. Ir nesigraužkite jei kai kurie troškimai taip ir liks tik svajonėmis. Neatmestini ir finansiniai sunkumai, tačiau katastrofa jūsų asmeniniam biudžetui kol kas negresia. Nors šeimoje situacija ir pakenčiama, nesutarimai nereikšmingi, vis dėlto dėl šen bei ten įsiplieskiančių kivirčų būdamas su artimaisiais jausitės kiek nejaukiai.

REKLAMA

Šaulys

Teks gerokai pasistengti kad išspręstumėte problemas, kurias mieliau norėtumėte visai išmesti iš galvos. Deja, aplinkiniai kaip tyčia demonstruoja puikią atmintį, taigi veikiausiai jums bus primintos seniau padarytos klaidos, nesėkmės, vėl sulauksite kritikos, kuri tikrai nebus nei konstruktyvi, nei išsakyta laiku. Finansinė padėtis kiek pablogės. Atmosferos šeimoje taip pat negalima pavadinti ramia ir harmoninga – veikiau tai tyla prieš audrą.

Ožiaragis

Nesitikėkite iš šio periodo ko nors neįprasto. Nebent atpildo už anksčiau padarytus darbus ar pagyrimų už jūsų pasiekimus ir nuopelnus. Teks spręsti sudėtingas problemas. Puikiai pasirinkta strategija ir sąžiningas požiūris į darbą sustiprins jūsų autoritetą. Dabar ne pats tinkamiausias laikas svarbioms deryboms, o jei jų neįmanoma atidėti – negailėkite laiko pasiruošimams. Galimi ginčai su giminaičiais. Artimi žmonės iš jūsų tikisi daug, tarsi nežinotų, jog žmogaus galimybės ribotos.

REKLAMA

Vandenis

Diena palanki ir sėkminga, nors gausių likimo dovanų tikėtis neverta. Sėkmė bus tiesiogiai proporcinga jūsų pastangoms, taigi visko, ko imsitės, imkitės su neapsimestiniu entuziazmu. Gali atsirasti naujų sąjungininkų, tačiau nesitikėkite kad jie leis jums visiškai atsitraukti nuo sunkaus ir varginančio darbo. Daugeliui Vandenių pasitaikys galimybė pagerinti santykius su artimais žmonėmis, rasti tikrąją jūsų nuolatinių nesutarimų priežastį.

Žuvys

Laukia įtempta, sudėtinga diena. Būkite atidūs: šiandien likimas gali pateikti jums nemažai pamokų, kurių nebus galima vertinti lengvabūdiškai. Diena ne itin tinkama bendram darbui: pernelyg dideli prieštaravimai tvyros tarp jūsų ir jūsų sąjungininkų, daug laiko teks ginčytis ir aiškintis, kas teisus. Todėl verčiau apsiribokite įprastais reikalais, nesiimkite naujų projektų. Asmeniniame gyvenime taip pat ne viskas eina tolygiai, bet jums pavyks išvengti daugelio pergyvenimų ir sukrėtimų – ypač jei įsiklausysite į draugų ir vyresnių giminaičių patarimus. Vakaras tinkamas poilsiui su žmonėmis, kuriais visiškai pasitikite. Atsargiai elkitės su naujais pažįstamais, tai ypač aktualu tiems, kurie šiuo metu yra išvykę į tolimas keliones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų