REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Išrinktas gražiausias gėlynas Lietuvoje

VšĮ „Mūsų kiemo“ ir daugiabučių namų administratorių organizuotas gražiausio gėlyno prie daugiabučio konkursas baigėsi – išrinkti gražiausi Lietuvos ir didžiųjų miestų gėlynai.

VšĮ „Mūsų kiemo“ ir daugiabučių namų administratorių organizuotas gražiausio gėlyno prie daugiabučio konkursas baigėsi – išrinkti gražiausi Lietuvos ir didžiųjų miestų gėlynai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Organizatoriai džiaugiasi daugiabučių gyventojų aktyvumu ir motyvacija gražinti aplinką aplink namus ir skelbia, jog gražiausiu Lietuvoje pripažintas Vilniaus Taikos g. 26 gėlynas, gražiausiu Vilniuje – dar vienas Taikos g. 26 gėlynas, gražiausiu Kaune – Partizanų g. 74 gėlynas, gražiausiais Klaipėdoje – Liubeko g. 13 ir Alksnynės g. 21 gėlynai, gražiausiu Šiauliuose – Tilžės 169 gėlynas.

REKLAMA

„Džiaugiamės, kad žmonės aktyviai dalyvavo konkurse, siuntė savo ir kaimynų gėlynų nuotraukas, aktyviai balsavo ir komentavo. Maloniai nustebino tai, kad kai kurie dalyviai ypač aktyviai draugiškai varžėsi tarpusavyje, o tam tikrais momentais azartas buvo ne ką menkesnis nei per žirgų ar automobilių lenktynes. Aktyvus gyventojus dalyvavimas reiškia, kad žmonėms rūpi aplinka, kurioje jie gyvena. Vadinasi savo tikslą – skatinti gyventojus gražinti daugiabučių kiemus – pasiekėme.“ – pasakojo „City Service“ vykdantysis direktorius Lietuvai Vytautas Turonis.

REKLAMA
REKLAMA

Gražiausiu Lietuvoje pripažinto Vilniaus Taikos g. 26 gėlyno nuotrauka pasidalinęs Andrius sakė, kad šio gėlyno kūrėjams ir puoselėtojams Kristinai bei Česlovui rūpi aplinka, kurioje jie gyvena. Šie Justiniškių gyventojai net 2 metus darbavosi, kad gėlynas atrodytų taip, kaip atrodo dabar.

Kiti konkurso laimėtojai kaip vienas teigė, kad gėlyno puoselėjimas jiems - malonumas ir laisvalaikio praleidimo forma. Gėlininkai taip pat sakė, kad yra laimingi galėdami žiedais ir spalvingomis jų kompozicijomis pradžiuginti save ir kitus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Konkurso organizatoriai dėkoja visiems konkurse dalyvavusiems ir balsavusiems gyventojams bei rėmėjams ir kviečia „Mūsų kiemo“ naujienas sekti socialiniame tinklapyje „Facebook“, „Mūsų kiemo“ puslapyje (www.facebook.com/MusuKiemas). Organizatoriai taip pat žada, kad kitos „Mūsų kiemo“ iniciatyvos, skirtos gyvinti daugiabučių namų kiemus jau ne už kalnų, ir ragina nepraleisti progos sudalyvauti.

Iniciatyvą „Mūsų kiemas“ remia „City Service“ grupei priklausančios daugiabučius namus aptarnaujančios bendrovės Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Iniciatyva „Mūsų kiemas“

„Mūsų kiemas“ – tai iniciatyva, kurios tikslas bendromis daugiabučius namus aptarnaujančių bendrovių ir gyventojų pastangomis atgaivinti daugiabučių aplinką, skatinti bendruomenės socialinį aktyvumą ir bendro turto tausojimą.

Užs. nr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų