REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Sudėtinga diena, kai prireiks visų jūsų jėgų ir pasitikėjimo savimi. Kad ir kokios problemos būtų sudėtingos, veikite ryžtingai, būkite atkaklūs. Romantiniuose santykiuose galimos problemos, susijusios su partnerio neteisingu elgesiu.

Avinas. Sudėtinga diena, kai prireiks visų jūsų jėgų ir pasitikėjimo savimi. Kad ir kokios problemos būtų sudėtingos, veikite ryžtingai, būkite atkaklūs. Romantiniuose santykiuose galimos problemos, susijusios su partnerio neteisingu elgesiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Būsite aktyviai nusiteikę ir tai atsispindės rezultatuose. Bet koks darbas, ypač kolektyvinis, lengvai eisis, o išvykos ir komandiruotės bus naudingos. Gali užsimegzti romantiniai santykiai, kurie bus pilni įspūdžių ir emocijų, tačiau trumpalaikiai.

REKLAMA

Dvyniai. Būsite per daug įtarūs ir kabinėsitės prie smulkmenų. Jums reikia kreipti kuo mažiau dėmesio į kritiką, neskubėkite gausinti savo priešų rato. Gali iškilti rimtų sunkumų šeimyniniuose santykiuose, gali būti ir romantinio pobūdžio.

Vėžys. Šią dieną patys pastebėsite, kad bet koks pokalbis lengvai mezgasi, net ir su tais žmonėmis, su kuriais sunku bendrauti. Pozityvios tendencijos apdovanos jus naujomis idėjomis, kels dalykinį aktyvumą, netruks kūrybiškumo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Gana nerami diena: šiandien negalėsite blaiviai mąstyti, sveikas protas atostogaus, tad įsivelsite į įvairias avantiūras, lengvai pasiduosite provokacijoms. Šeimoje atmosfera nestabili, ir audra gali prasidėti bet kuriuo metu.

Mergelė. Palanki diena pasirašinėti sutartis ir spręsti finansinius klausimus. Susitikinėkite su jums naudingais žmonėmis, nes šiandien rasite bendrą kalbą ir su sunkiai įveikiamomis personomis. Labai stiprios pozityvios tendencijos romantiniuose santykiuose – išnaudokite jas.

Svarstyklės. Nepalanki diena sudėtingiems darbams, o ypač – bendradarbiavimo ir bendro tikslo siekimui. Tačiau be jokios skubos spręskite asmenines susikaupusias problemas, įgyvendinkite savo išsikeltus tikslus. Šeimyninius ir romantinius santykiuose veiks pozityvios tendencijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Reikės jūsų atsargumo ir dėmesio tiems, kas dirba su dokumentais ir finansais. Aplinkiniai bus linkę bendradarbiauti, ir jūs turite šansų pasirašyti naudingas sutartis. Šeimyniniuose santykiuose situacija gana palanki, tačiau viskas jūsų rankose.

Šaulys. Nepalankių tendencijų įtaka gali neigiamai paveikti jūsų darbą arba finansinę sritį. Laikinai nutraukite bet kokią komunikaciją su išorės partneriais. Asmeniniuose santykiuose vyraus stabilumas ir patikimumas.

Ožiaragis. Puiki diena darbui – jūsų galimybės yra grandiozinės. Nepasiduosite aplinkinių įtakai, ir lengvai nugalėsite ginčuose, o pagalbininkai bus paklusnūs. Jūsų autoritetas šeimoje augs, ir net vyresnieji giminaičiai klausys jūsų nuomonės.

REKLAMA

Vandenis. Teks aktyviai pakovoti už savo principus, požiūrį, kitaip sėkmė nusisuks nuo jūsų. Jokiais būdais neskubėkite. Sunkumus darbe įveiksite rasdami netradicinius sprendimus, kūrybiškai žvelgdami į situaciją. Šeimos nariai kasdien reikalauja iš jūsų kažko daugiau.

Žuvys. Profesinėje sferoje situacija keičiasi labai greitai, ir mažai kas nuo jūsų priklauso. Pasikliaukite likimu – bijoti jums nėra ko. Galimi finansiniai sunkumai ir nenumatytos išlaidos, taip pat rimti nesutarimai su vyresniaisiais giminaičiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų