REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinoma, keliautojų fantazija, o dažnai ir norai gali būti beribiai, bet ne paslaptis, kad juos dažnai tenka „talpinti“ į tam tikrą kelionės biudžetą. Jei vis tik susigundėte pamatyti įspūdingąją Aziją, o jūsų kelionės biudžetas labai ribotas, tuomet yra vieną išeitis – suplanuokite kelionę taip, kad pavyktų išsiversti su tuo, ką turite, rašo tinklalapis globetrottingonline.com.

REKLAMA
REKLAMA

Keliavimas su „ribotu biudžetu“ būtent tai ir reiškia, kad negalite išleisti pinigų, nei galite skirti kelionei, tad tad protingiausia būtų „apsilankyti“ regione dar prieš nusiperkant bilietus ir pasidomėti kainomis bei kelionės sąlygomis. Azija – pats didžiausias žemynas ir jis skirstoma sį tris sritis – Indijos, Ramiojo vandenyno bei Pietryčių.

REKLAMA

Tikrai nustebsite, sužinoję realius kainų skirtumus. Daugelis keliautojų, kurių kelionės biudžetas ribotas vengia Japonijos, nes šioje šalyje vidutiniškai turistas išleidžia apie 100 JAV dolerių per dieną. Laosas taip pat nėra pats pigiausias variantas, bet šioje šalyje vidutinės turisto dienos išlaidos – 50 JAV dolerių.

Norintiems iš arčiau pažinti Azijos kultūros įvairovę, kaip reikiant pasilinksminti, bet neišlaidauti, pats tinkamiausias regionas – Pietinė Azija. Šiame regione net vietinių skrydžių avialinijų bilietai gerokai pigesni nei kituose.

REKLAMA
REKLAMA

Vietnamas, Malaizija, Singapūras, Indonezija ir, žinoma, populiarusis Tailandas – sėkmingi taupaus turisto pasirinkimai, nes čia jūsų laukai skanus vietinis maistas, patrauklios kainos ir gausybę įvairių pramogų.Šiose šalyse pigūs viešbučiai – galima surasti tokių nakvynės variantų, kur už vienvietį kambarį nakčiai mokėsite vos 15 JAV dolerių.

Indijos regionas taip pat geras keliautojų su ribotu biudžetu pasirinkimas. Indija ir Nepalas – tai šalys, kuriose kainos turistams iš Europos yra ypač patrauklios. Įdomu aplankyti Šri Lanką, Bangladešą ir Pakistaną, bet įtartinai žemos paslaugų kainos šiose šalyse skatina pagalvoti apie teikiamų paslaugų kokybę.

Indija įdomi tuo, kad joje kiekvienas keliautojas gali surasti prekių ir paslaugų būtent jo piniginės svoriui – nuo poilsio prabangiuose viešbučiuose nat vandenyno kranto iki kuklesnių, bet ne mažiau įspūdingų atostogų variantų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų