REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vėžys. Jupiterio įtaka jūsų ženklui lems pokyčius santykiuose su aplinkiniais ir artimaisiais. Jei turite vaikų, jie reikalaus daugiau laisvės ir nepriklausomybės. Šiais metais jus nuolat lydės ištikimi draugai, kolegos ir bendraminčiai. Jie greičiausiai taip pat bus ir dalies jūsų gyvenimo pokyčių priežastis. Būsite kaip niekada drąsus ir ryžtingas.

REKLAMA
REKLAMA

Darbas

Kaip ir praėjusiais metais, taip ir naujais 2012-aisiais, norėdamas pasiekti apčiuopiamų rezultatų, turėsite daug dirbti. Kita vertus, tai nereikalaus daug pastangų, o sunkumus greitai įveiksite arba apskritai pavyks jų išvengti.Pasitikėsite savimi, būsite, kupinas energijos ir ryžto: iš visų jėgų stengsitės įgyvendinti užsibrėžtus tikslus ir projektus. Tai, žinoma, pastebės jūsų darbdaviai ar vyresnybė. Augs jūsų ambicijos, atsiskleis slapti gebėjimai,, kurie labiausiai išryškės pirmaisiais metų mėnesiais.

REKLAMA

Meilė

Jūsų asmeninis gyvenimas bus kur kas taikesnis nei praėjusiais metais. Urano, Merkurijaus ir Veneros impulsai stabilizuos jūsų santykius: padės įveikti sunkumus ir leis išsipildyti jūsų lūkesčiams. Iš prigimties esate švelnus ir rūpestingas – šie charakterio bruožai suteiks jūsų santykiams stabilumo ir ramybės. Būsite konkretus ir atviras, išsilaisvinsite nuo bet kokių abejonių, to paties reikalausite ir iš savo partnerio. Šiais metais vienišiai turės didelių šansų sutikti savo antrąją pusę, galima meilė iš pirmo žvilgsnio. Tai labiausiai tikėtina pavasarį ir vasarą.

REKLAMA
REKLAMA

Pinigai

Su finansais susiję reikalai klostysis sklandžiai ir be didesnių rūpesčių. Nuo pat metų pradžios išsispręs visi piniginiai klausimai: jei turite, patys grąžinsite skolas, sulauksite skolų iš kitų. Dėl to jūsų pajamos gerokai padidės. Galbūt imsitės kokios nors veiklos ar verslo plano, kuris atneš apčiuopiamų rezultatų.

Santykiai

Jupiteris kartu su Uranu visose srityse, pradedant darbais ir baigiant santykiais, atneš jums naujų minčių ir idėjų. Nors jus nuolat sups mylintys ir artimi žmonės, trinties neišvengsite. Norėsite  laužyti standartus, išsivaduoti nuo kasdienybės. Tai gali sukelti stresą ir irzlumą, tačiau pasistenkite neišlieti pykčio ant artimųjų. Metų pabaigoje santykiai sutvirtės – jausitės saugiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Energija

Saulės, Marso, Merkurijaus ir Veneros susivienijimas atneš jums energijos pliūpsnį. Ramius momentus ir periodus keis dinamiški ir dramatiški pokyčiai. Besiveržianti energija leis imtis daugybės darbų vienu metu, atsisakyti blogų įpročių, prisitaikyti prie bet kokios socialinės grupės. Būkite apdairus, tinkamai naudokite turimą energiją, kad išvengtumėte išsiblaškymo ir gebėtumėte išlaikyti dėmesį.

Taip pat skaitykite:

2012-ųjų išsamus horoskopas Avinui

2012-ųjų išsamus horoskopas Jaučiui

2012-ųjų išsamus horoskopas Dvyniams

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų