REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Pradėti reikalai tegul teka savo eiga, ir nebandykite per prievartą jų pagreitinti. Palanku apgaubti rūpesčių savo artimuosius, pasirūpinti jų ir savo sveikata. Buitinės problemos išsispręs sklandžiai.

Avinas. Pradėti reikalai tegul teka savo eiga, ir nebandykite per prievartą jų pagreitinti. Palanku apgaubti rūpesčių savo artimuosius, pasirūpinti jų ir savo sveikata. Buitinės problemos išsispręs sklandžiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Atsargiai patikrinkite, kaip partneriai yra prisirišę prie jūsų. Jūsų bendri poreikiai, norai – tai bendradarbiavimo garantas. Deja, šiandien galite tuo suabejoti. Santuokiniame ryšyje gausite ištikimybės ir atsidavimo jums įrodymų.

REKLAMA

Dvyniai. Susilaikykite nuo aktyvaus dalyvavimo naujuose projektuose. Pasirūpinkite savo buitine ir tarnybine nepriklausomybe. Pats laikas patikrinti, kokie jūs nepriklausomi. Stiprinkite savo sveikatą, pasirūpinkite gera nuotaika.

Vėžys. Stiprinkite asmeninius ryšius – skirkite tam daugiau dėmesio, nei kad aktyvumui darbuose. Jei tam tikri santykiai kelia jums abejonių, būtent šiandien padirbėkite ties jais. Parodykite dėmesio, tik nerodykite sentimentalumo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Buvimas tarp šeimos narių teigiamai jus veiks. Neleiskite abejonėms ir įtarinėjimams sugriauti ilgai siektos harmonijos šeimoje. Per didelį emocingumą panaudokite kūrybiniam darbui. Įvairių kliūčių įveikimas tik sustiprins jūsų šeimynines vertybes.

Mergelė. Ne laikas veikti aktyviai. Daugiau laiko skirkite darbui su informacija, taip pat pasikliaukite savo intuicija, padarykite reikiamas išvadas. Taip jūs pasitikėsite savimi ir pasiruošite galimiems pokyčiams. Palanki diena buitinių problemų sprendimui.

Svarstyklės. Gera diena tvarkyti finansinius, nekilnojamojo turto reikalus, tačiau būkite įsitikinę dėl detalių. Atidėkite nereikalingus pirkinius: nusipirkite geriau tai, apie ką seniai svajojote, kas pradžiugintų ne tik jus, bet ir šeimos narius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Šiandien daug kas priklauso nuo jūsų savijautos, nuotaikos, o taip pat ir buitinių sąlygų. Nepasiduokite savo fantazijų šėlsmui, bandydami įrodyti sau apie užgaidų naudingumą. Daugiau laiko skirkite sau, pasinaudokite kitų žmonių parama.

Šaulys. Užsiimkite savo saugumo ir patikimumo užtvirtinimu – taip išvengsite vėliau gresiančių nemalonumų. Pasinaudokite savo tarnybine padėtimi, pareigomis. Materialinėje sferoje galite išlošti, jei atrasite slaptą pajamų šaltinį.

Ožiaragis. Kliūtis, kurios jūsų laukia ateityje, lengvai įveiksite, jei nepasiduosite baimėms ir rūpesčiams, o taip pat ir savo fantazijoms. Tačiau dvasinių pastangų vis dėl to prireiks. Draugų, bendraminčių parama bus tiesiog būtina.

REKLAMA

Vandenis. Siekiant tikslo panaudosite ne tik profesines žinias, bet ir psichologinę jėgą. Santykiai, su tais, kuriais dirbate, bus gana emocionalūs. Vienintelis dalykas, kurio reiktų vengti – patikimumas, iliuzinis požiūris.

Žuvys. Įžvalgumas leis jums padaryti išvadas dėl santykių su oficialiais partneriais. Lengvai suvoksite ir naujų pažinčių naudą bei tolimesnį bendravimą su jais. Tik nepasiduokite gandams, kuriuos girdite iš kitų žmonių – remkitės tik savo nuomone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų