REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Kasdieniniuose reikaluose būkite mandagūs, tačiau rodykite iniciatyvą. Tai jums leis teisingai elgtis kritinėmis aplinkybėmis. Tiesa, visiškai naujoms iniciatyvoms dar neatėjo laikas – būtinai įvertinkite tinkamą situaciją.

Avinas. Kasdieniniuose reikaluose būkite mandagūs, tačiau rodykite iniciatyvą. Tai jums leis teisingai elgtis kritinėmis aplinkybėmis. Tiesa, visiškai naujoms iniciatyvoms dar neatėjo laikas – būtinai įvertinkite tinkamą situaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Atlikite visą rutininį darbą, kuris jus persekioja ir namuose, ir darbe. Jei manote, kad jūsų darbas vertinamas netinkamai, pabandykite vėl aiškintis. Būtinai taisykite klaidas, kurias esate patys padarę. Naujai veiklai ne itin palanki diena.

REKLAMA

Dvyniai. Palankus laikas susitvarkyti reikalus, susijusius su vaikais. Daugiau dėmesio skirkite bendravimui. Sudėtingose situacijose klausykite savo intuicijos, stenkitės išsaugoti gerus santykius su aplinkiniais. Klausykite kitų žmonių patarimų.

Vėžys. Paslaugos kitiems žmonės suteiks jums pasitenkinimą, jei būsite tikri, ką darote. Šeimyniniuose reikaluose būsite tarpininkas, turėsite veikti itin subtiliai. Atsikratykite reikalų ir daiktų, kurie maišo pasiekti harmonijos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Santykiai su aplinkiniais bus kritiški, ieškosite priekabų. Namų reikaluose, bendraujant su šeima, kokios nors smulkmenos ar aplinkybės gali sugadinti visą idilišką paveikslą. Tiesa, laiku sužinotos negatyvios žinios gali išgelbėti nuo blogų pasekmių.

Mergelė. Materialiniuose reikaluose būsite šaltakraujiški, sugebėsite teisingai įvertinti pliusus ir minusus. Objektyviai įvertinkite ir kritiką jūsų atžvilgiu, tinkamai išanalizuokite esamą situaciją. Svarbiausiai, nebijokite pripažinti savo klaidų.

Svarstyklės. Užsiimkite kasdieniniais reikalais, mažiausiai dėmesio kreipdami į pašalinių žmonių nuomonę. Įvertinkite savo sveikatą, taip pat buitinę naudą, išnaudokite jums teikiamus patarimus ir netgi kritiką jūsų atžvilgiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Laikinai atidėkite savo planus, susijusius su mokslais ar nuomonių pasikeitimu. Trumpos išvykos ir susitikimai nesuteiks jums įprasto malonumo ir nepateisins jūsų lūkesčių. Palankus laikas įvertinti jus supančias pažintis, ryšius, požiūrį į jus.

Šaulys. Jūsų entuziazmas gali sumažėti dėl to, kad aplinkinių nedomins jūsų idėjos, projektai. Tai numuš jūsų pasitikėjimą savimi. Tačiau tai nereiškia, kad jūs darote kažką ne taip. Paprasčiausiai kiekvienas yra užsiėmęs savo reikalais.

Ožiaragis. Galite atsipalaiduoti. Partneriai iš jūsų nereikalaus skubaus atsakymo ir vargu, ar jums reikės imtis ryžtingų žingsnių. Tačiau neužsnūskite, nes reikės judėti toliau, įvertinti ir žvelgti į tolimesnius planus.

REKLAMA

Vandenis. Palanku įvertinti savo rezultatus, vystytis, ieškoti kūrybinių sprendimų. Palanku bendrauti su toliau gyvenančiais žmonėmis, išvykti, domėtis kitomis kultūromis. Tiesa, dėl nuovargio galite būti linkę į pesimizmą, būsite pernelyg kritiški.

Žuvys. Meilės pasimatymas jums suteiks pasitenkinimą, ypač jei peraugs į intymų ryšį. O štai stabilios poros gali išgyventi nedidelę krizę, tam tikrus pokyčius – viskas tai tik į gerą, partnerystės ryšiai tik gilės, stiprės abipusis supratimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų