REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Gyvybinis potencialas nėra pats aukščiausias, todėl nuotaika dienos eigoje gali pastebimai smuktelėti. Nepraleiskite progos pabendrauti su įtakingais ir naudingais žmonėmis – jūsų idėjos gali juos sudominti.

Avinas. Gyvybinis potencialas nėra pats aukščiausias, todėl nuotaika dienos eigoje gali pastebimai smuktelėti. Nepraleiskite progos pabendrauti su įtakingais ir naudingais žmonėmis – jūsų idėjos gali juos sudominti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Venkite užsiėmimų, susijusių su rizika ir dideliais fiziniais krūviais. Pasitaikys galimybė išbandyti savo intelektualines jėgas, įgyti naujos patirties ir žinių, kurios pravers ateityje.

REKLAMA

Dvyniai. Venkite situacijų, kai reikia nedelsiant priimti sprendimą. Ramiai judėkite pasirinktu keliu ir nedarykite staigių judesių.

Vėžys. Labai stiprios pozityvios tendencijos, taigi galite sugauti sėkmės paukštę įvairiose gyvenimo sferose. Tiesa, santykiai su artimaisiais bus harmoningi tik tuo atveju, jei nebūsite pernelyg reiklus.

Liūtas. Palankus metas asmeninio gyvenimo pokyčiams, gali išsipildyti jūsų troškimai. Laimingas aplinkybių sutapimas žada įdomias pažintis.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Labai sėkmingas periodas, išreikšite save visuose darbuose, kurių tik imsitės. Diena bus kupina didelių pergalių jei veiksite atkakliai ir ryžtingai. Likite ištikimas savo įpročiams ir tradicijoms. Galimos naujos romantiškos pažintys, netikėtas mylimo žmogaus prisipažinimas.

Svarstyklės. Nestigs nei progų, nei jėgų, nei galimybių pasimėgauti gyvenimu. Tikėtinas finansinės padėties pagerėjimas, sulauksite dosnaus užmokesčio už seniau atliktą darbą. Artimieji noriai dalinsis su jumis savo džiaugsmais.

Skorpionas. Pozityvios tendencijos labai stiprios, tad turėtumėte tuo pasinaudoti kad įgyvendintumėte visus savo sumanymus. Puikiai seksis spręsti asmeninių santykių problemas, pamiršite jus kamavusius rūpesčius. Tinkamas laikas pasilinksminimams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Jūsų laukia nemažai malonių netikėtumų. Bendravimas su artimaisiais suteiks daug džiaugsmo, romantiškas pasimatymas paliks didelį įspūdį. Pasinaudokite proga kad pasiektumėte pergalę pakeliui į tikslą, o gal ir patį tikslą.

Ožiaragis. Diena tinkama naujoms pradžioms. Svarbiausia – išmintingai susidėlioti prioritetus ir atsakyti sau į klausimą, kokioje sferoje norėtumėte imtis ko nors naujo?  Su artimaisiais pavyks rasti kompromisą, visiems priimtiną sprendimą. Geras metas aktyviam poilsiui ir susitikimams su draugais.

REKLAMA

Vandenis. Tai lengvų pergalių ir malonumų diena. Klausimas, ties kuriuo ilgai laužėte galvą, išsispręs lyg mostelėjus burtų lazdele. Diena tinkama išvykoms, ekskursijoms, aktyviam poilsiui ir sportui. Jūsų neapleis optimizmas ir gyvenimo džiaugsmas.

Žuvys. Verčiau laikykitės šešėlyje ir nespręskite sudėtingų uždavinių. Bet iš esmės asmeninio gyvenimo tendencijos pozityvios – susigulės santykiai tarp sutuoktinių, pasimirš senos klaidos, galima drąsiai kurti ateities planus nesibaiminant netikėtų kliūčių. Verčiau atidėkite visus reikalus į šoną, daugiau laiko praleiskite su draugų kompanija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų