REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Iš esmės, 2012 metai jums bus geri ir ramūs. Finansinė padėtis ims keistis į gerąją pusę nuo naujų metų gegužės mėnesio. Šeimyniniai reikalai taip pat klostysis palankiai. Ypatingos sėkmės galite tikėtis nuo gegužės iki liepos mėnesių. Su darbu susiję reikalai bus dinamiški ir nenuobodus, tačiau gali iškilti konfliktų tarp jūsų bei kolegų. Ypatingą dėmesį skirkite sveikatai. 2012 metai - palankūs didesnėms investicijoms.

Avinas. Iš esmės, 2012 metai jums bus geri ir ramūs. Finansinė padėtis ims keistis į gerąją pusę nuo naujų metų gegužės mėnesio. Šeimyniniai reikalai taip pat klostysis palankiai. Ypatingos sėkmės galite tikėtis nuo gegužės iki liepos mėnesių. Su darbu susiję reikalai bus dinamiški ir nenuobodus, tačiau gali iškilti konfliktų tarp jūsų bei kolegų. Ypatingą dėmesį skirkite sveikatai. 2012 metai - palankūs didesnėms investicijoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Tai kupini naujovių metai. Jums atsivers karjeros galimybės, įgyvendinsite daug svarbių tikslų, pasiekimų. Ilgalaikiai planai ir kruopštus darbas garantuos jūsų pripažinimą, tikėtina, kad būsite pakeltas pareigose. Šie metai palankūs įsigyti nekilnojamajam turtui. Ateinančiais metais galite tikėtis naujų pažinčių, ilgalaikių santykių ar netgi vedybų.

REKLAMA

Dvyniai. 2012-ieji labai geri metai dvynių ženklo atstovams. Finansai ir profesinis vystymasis bus akivaizdūs. Tikėtina, kad sudarysite pelningus ir jums itin naudingus sandorius. Vos prasidėjus metams, pasistenkite pernelyg neišlaidauti. Palankus metas įsigyti turtui metams įpusėjus. Tikėtina, kad keisite gyvenamąją vietą. Galite neabejoti, kad už sunkų darbą būsite gausiai apdovanotas.

Vėžys. Nors neigiamos mintys ir jūsų perdėtas pesimizmas gali sukelti bereikalingų rūpesčių, iš esmės, 2012-ieji jums bus kupini gerų įvykių. Jūsų pajamos ims didėti nuo gegužės mėnesio, turėsite ne vieną galimybę pasipelnyti, net ir užsienyje. Pelnysite visuomeninį pripažinimą. Meilės srityje žadamos naujos perspektyvos, bet tai tik antroje metų pusėje. Stenkitės vengti nesantaikos ir konfliktų šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Išties išskirtiniai metai gimusiems po liūto ženklu. Kilsite karjeros laiptais, tapsite dėmesio traukos centru, regis, kad laimė ir sėkmė jus lydės kiekviename žingsnyje. Antroje metų pusėje Jums atsivers nauji karjeros keliai, tačiau itin rizikingų pasiūlymų verčiau atsisakyti. Gali užgriūti senos ir užmirštos problemos, todėl turėsite šiokių tokių finansinių sunkumų nuo gegužės iki liepos mėnesių. Buityje ir šeimyniniame gyvenime didesnių pokyčių nesulauksite. Nuo sausio iki birželio mėnesių venkite barnių su šeimos nariais ir draugais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Nuostabūs ir palankūs 2012-ieji metai nusimato mergelėms. Daugiau būsite atrama kitiems, nei sieksite jų palaikymo ar paramos. Sunkus darbas - raktas į sėkmę. Tikėtina, kad atsivers naujos karjeros galimybės. Pasižymėsite puikiais bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžiais. Sėkmė asmeniniame ir profesiniame srityse užklups jus gegužės mėnesį. Kaip niekada anksčiau, didelį džiaugsmą jums teiks su buitimi susiję reikalai ir nauja partnerystė. Kalbant apie romantinius jausmus, čia vis dar pilna neaiškumų. Būkite budrus priimdami finansinius sprendimus nuo sausio iki birželio mėnesių.

REKLAMA

Svarstyklės. Už savo darbą ir pastangas būsite įvertintas jau šių metų pabaigoje, tačiau galimos šiokios tokios kliūtys nuo kitų metų gegužės iki liepos mėnesių. Venkite rizikingų pasiūlymų iki kitų metų rugpjūčio. Turintiems antrąją pusę žadama santuoka, vedybinis gyvenimas. Galite sulaukti naudos iš nepažįstamų žmonių, pagerės jūsų finansinė situacija. Ypatingą dėmesį skirkite sveikatai ir poilsiui.

Skorpionas. Teigiamas periodas tęsis ir toliau, tačiau turite apdairiau elgtis su pinigais. Visuomet įvertinkite pasirinkimus ir supraskite, kad daugiau negalite pasikliauti vien sėkme ir kitų parama bei palaikymu. Turintiems antrąją pusę tikėtinos vedybos. Vienišių laukia naujos pažintys ir ilgalaikiai santykiai. Santuokoje gyvenantys skorpiono ženklo atstovai gali patirti krizę. Karjeroje viskas klostysis palankiai, tikėtini pokyčiai į gerąją pusę per pirmuosius naujųjų metų mėnesius.

REKLAMA

Šaulys. 2012-ieji metai žada gerus pokyčius ir progresą. Naujos mintys, idėjos ir neįprastas problemų sprendimas bus jūsų raktas į sėkmę. Būsite ypač kūrybingas iki gegužės mėnesio, kas, tikėtina, padidins jūsų karjeros galimybes. Nuo gegužės ir liepos mėnesių galite susidurti su sunkumais darbe, todėl pasistenkite išlikti nešališkas, venkite veltis į konfliktus. Finansinė padėtis gerės, metai palankūs naujoms pažintims, bendravimui su įvairiais žmonėmis. Gali pasitaikyti nenumatytų išlaidų. Sveikatos problemos gali pasireikšti 2012 metų pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Labai geri metai Ožiaragio ženklo atstovams. Pasieksite laimės ir sėkmės viršūnę, kokios nė nesitikėjote per pastaruosius metus. Naujas periodas kupinas naujų išbandymų ir pasiekimų. Naujos idėjos ir įgytos žinios lems jūsų tobulėjimą ir progresą profesinėje srityje. Jums žadamos naujos pažintys, jūsų akiratį papildys nauji draugai. Gali būti, kad pradėsite naujus ilgalaikius santykius. Daugiau bėdų kels vaikai. Daugiau dėmesio sveikatai skirkite metams įpusėjus.

Vandenis. Jūsų laukia kur kas geresni metai lyginant su 2010-aisiais ir besibaigiančiais 2011-aisiais. Pagaliau pajusite, kad ir jus ima lydėti sėkmė. Nedideli nuosmukiai galimi tik gegužės ar liepos mėnesį. Tikėtina, kad įgysite ar paveldėsite turto. Karjeroje taip pat lydės sėkmė, tačiau pavojingus ar rizikingus pasiūlymus stenkitės apeiti. Vedybiniame gyvenime galimos problemos, venkite didesnių konfliktų pirmoje metų pusėje.

Žuvys. Su naujais metais sulauksite naujų sunkumų, turėsite įveikti ne vieną kliūtį, bet apskritai jūsų laukia teigiamas ir naudingas periodas iki gegužės mėnesio. Galimi nesutarimai vedybiniame gyvenime. Vienišiai greičiausiai užmegs naujas pažintis, jūsų laukia beprotiškas, neramus socialinis gyvenimas. Mėgaukitės juo ir pasistenkite iš jo pasiimti viską kas geriausia. Derėtų rimčiau žiūrėti į darbus, venkite bet kokių nesutarimų su viršenybe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų