REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau labai greitai Vilniaus oro uosto teritorijoje pradės kasdien kilti ir leistis vengrų pigių skrydžių bendrovės WizzAir lėktuvai. Kone kasdien susilaukiu daugybės klausimų, kaip reikia įsigyti bilietus Wizzair.com tinklalapyje nieko neprimakliavojant, ar ši kompanija patikima ir panašiai. Šiandien pabandysiu bent iš dalies atsakyti į visus Jums rūpimus klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

Ar WizzAir yra patikima kompanija?Jų spalvos – tokios pat, kaip bankrutvausios flyLAL...

Taip, patikima. Oro linijų bendrovė WizzAir savo veiklą pradėjo 2003 metų rugsėjį. Jos pagrindinė akcininkė – JAV veikianti kompanija „Indigo partners“, besispecializuojanti investicijomis transporto srityje. Kompanija turi daugiau nei 12 bazių visoje Europoje, tarp jų nuo šiol – ir Vilniuje. Wizzair didžiausi konkurentai yra  pigių skrydžių bendrovės EasyJet (D. Britanija) ir RyanAir (Airija). Per praėjusius metus kompanijos paslaugomis pasinaudojo apie 9,8 milijono keleivių.

REKLAMA

Kaip galiu apmokėti už bilietus? Kuo skiriasi apmokėjimų variantai?

Kitaip negu Ryanair, už WizzAir kompanijos bilietus galite atsiskaityti pavedimu ir kortele, tačiau pastaroji turi būti kreditinė, pavyzdžiui, Visa, Mastercard. Jeigu Jūs neturite tokio tipo kortelės, ar dėl kokių kitų priežasčių nenorite pasinaudoti tokia galimybe, už bilietus galite sumokėti ir įprastu banko pavedimu. Kompanija specialiai tam yra atidariusi sąskaitą Lietuvoje, Banke „UniCredit Bank“.

REKLAMA
REKLAMA

Esminis skirtumas tarp šių apmokėjimo būdų – laikas. Sumokėję  kortele, bilietus gausite iškart. Jeigu visgi pasirinksite apmokėjimą pavedimu – lėktuvo bilieto gavimas gali užtrukti iki penkių darbo dienų.

Jeigu mokate banko pavedimu...

Dėl pervedimo trukmės, bilietai turi būti užsakomi likus ne mažiau kaip 14 dienų.Apmokėti už bilietą turite per 24 valandas nuo rezervacijos įsigaliojimo.

Bet kuriuo kitu atveju (jeigu neatpažintas mokėjimas ar pervesta ne visa suma), WizzAir kompanija grąžina pinigus į banką, iš kurio buvo padarytas pavedimas. Tad jeigu jums dėl kokių nors neaiškių priežasčių nepavyko gauti patvirtinimo el.paštu, kreipkitės į savo banką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rankinis bagažas lėktuve

Čia negalioja kažkas naujo: į lėktuvą kiekvienas keleivis gali įsinešti ne daugiau kaip vieną vienetą rankinio bagažo, kurio svoris neviršija 10 kilogramų (didžiausi leistini matmenys yra 55*40*20 cm). Ar labai griežtai darbuotojai tikrins keleivių rankinį bagažą sužinosime jau netrukus – iš artimiausiomis dienomis skrendančiųjų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų