REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Būsimiems jaunavedžiams Didžiojoje Britanijoje nebereikės leisti daugybės laiko ir pinigų ilgai trunkantiems skrydžiams į Maldyvų salas, kurios yra laikomos pagrindine vestuvių vieta pasaulyje, nes Britanijos Bornmuto (Bournemouth) mieste yra viskas, ko reikia nepamirštamai vestuvių ceremonijai, skelbia Britanijos dienraštis „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Dorseto grafystės turizmo valdžia tikisi, kad Britanijos pietvakarinėje pakrantėje esantis miestas gali tapti pigesne alternatyva tokioms vestuvių ir povestuvinių kelionių vietoms kaip Maldyvai arba Havajai. Bornmuto turizmo departamentas ketina gauti leidimą paplūdimyje pastatyti romantišką varpinę. O tarp uolų pasislėpusiuose viešbučiuose atsiras kambariai jaunavedžiams ir sutuoktuvių ceremonijoms skirtos salės.

Departamento atstovas Markas Smitas (Mark Smith) pareiškė, kad brangstant turistinėms kelionėms, įskaitant ir povestuvines, „britiškos vestuvės paplūdimyje“ taps labai populiarios. „Mūsų tikslas yra visus pasirengimus užbaigti kuo greičiau, kad galėtume jau gegužę pradėti vestuvių sezoną“, – sako pareigūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų