REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Palanga antrą kartą virto gintarine – į kurortą atvykęs Neptūnas pajūryje išbarstė daugiau nei pusšimtį kilogramų Baltijos auksu vadinamų gintariukų.

REKLAMA
REKLAMA

Neptūnas apie vidurdienį J. Basanavičiaus gatvėje, prie didelio, apie 2 metrų aukščio gintarinio kiaušinio, susitiko su Palangos verslininkais, kurie jūrų dievui įteikė daugiau nei pusšimtį kilogramų gintariukų.

REKLAMA

Juos Neptūnas išbarstė prie Jūros tilto, puskilometrio ruože, ir paskelbė gintaro rinkimo varžybų pradžią. Apdovanojimai laukė ne tik daugiausiai surinkusių, bet ir jauniausių, vyriausių, linksmiausių ar dar kitaip pasižymėjusių gintaro rinkėjų. Gintariniais papuošalais pasipuošusių moterų taip pat laukė staigmenos.

Palangos Kultūros centro vadovo Nerijaus Stasiulio teigimu, pernai vienam žmogui per maždaug valandą trukusias varžybas daugiausiai pavyko surinkti apie kilogramą gintaro. Iš viso esą tesurinkta apie 10 kilogramų, kai išbarstyta buvo 4 kartus daugiau. Todėl mėgautis gintaro rinkimu galima buvo dar kelis savaitgalius.    

Gintarinio savaitgalio sumanytojai Palangos verslininkai neslepia, kad tokiomis akcijomis siekiama privilioti kuo daugiau poilsiautojų.

Asta Kažukauskienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų