REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kas jūsų laukia šią savaitę, perskaitę prognozes visiems Zodiako ženklams. 

Sužinokite, kas jūsų laukia šią savaitę, perskaitę prognozes visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

AVINAS. Galimas potraukis egzotiniams dalykams, taipogi romanas su užsieniečiu. Veneros veikiami, būsite žavingi, švelnūs ir draugiški, ji atvers papildomas galimybes karjerai. Yra romantiškų santykių darbe tikimybė, galbūt su kokiu nors įtakingu asmeniu, kuris prisidės prie tolesnės jūsų profesinės sėkmės. Nestigs energijos planams įgyvendinti. Žvaigždės žada kūrybingą laikotarpį, kai galite maksimaliai išnaudoti visus resursus, įrodydami savo vertę ne tik sau, bet ir aplinkiniams.

JAUTIS. Jus trauks pažinti pasaulį, ypač naujas filosofijas ir kultūras. Venera skatins nesitenkinti vien romantiškais pasimatymais. Sveikata neturėtų kelti problemų. Svarbiausia, kad patys laikytumėtės saiko, per daug nesižavėtumėte skaniu, bet nesveiku maistu ir nepiktnaudžiautumėte alkoholiu. Jūsų progresui dabar reikia didelių erdvių, lengvumo, humoro, galinčio palaužti įprastą rutiną ir leisti pakilti į naujas aukštumas, patekti į naujus horizontus. Pasiruoškite sekti savo svajonės, ir jums pavyks ją pasiekti.

DVYNIAI. Venera garantuos, kad išliktumėte ištikimi savo jausmams, stengsitės, kad įvykiai vyktų natūraliu keliu ir jų nereikėtų skubinti. Atidžiai pažvelgsite į potencialų partnerį, bandydami suprasti, kiek jis patikimas ir ar įmanoma su šiuo žmogumi praleisti visą gyvenimą. Taigi vienišiai greičiausiai liks vieniši. O tie, kurie jau yra santykiuose, gali tikėtis ramaus laiko be jokių ypatingų perversmų. Galimas vertybių ar dvasinės krypties pasikeitimas: ateina laikas išsivalyti senas emocines traumas ir sveikti.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Labiausiai norėsite siekti harmonijos santykiuose su artimaisiais, tad išnaudokite žavesį, kurį jums suteiks Venera. Iš visų jėgų stengsitės parodyti, kad esate pasirengę leistis į kompromisus, nes vertinate šiuos santykius. Bet tai visiškai nereiškia, kad leisite jumis naudotis ir į jus nusivalyti kojas. Jei iš partnerio negausite tokios pat emocinės grąžos,galite su juo be gailesčio išsiskirti, nors tikimybė likti vienam jus baugina. Visokeriopai stengsitės palaikyti socialinius ryšius ir draugystę.

REKLAMA

LIŪTAS. Veneros padėtis gali paskatinti įžvelgti romantišką herojų ar heroję tarp savo bendradarbių. Arba galite įsimylėti žmogų, kuris teikia jums kasdienes paslaugas. Daugiau nei įprastai laiko teks praleisti moterų draugijoje. Daugiau dėmesio skirsite augintiniams – jei jų neturite, palanku įsigyti. Kai kurie mylimojo nebuvimą kompensuos visa galva pasinerdami į darbą. Stebėkite savo sveikatą, ypač sąnarius, raumenis ir kraujospūdį. Palanku keisti kasdienius įpročius, taip sakant, pradėti naują gyvenimą.

MERGELĖ. Venera lems itin žaismingą ir šiek tiek lengvabūdišką mąstymą. Dabar jums bus ypač lengva leistis į meilės nuotykius, visiškai nesirūpinant jų pasekmėmis ar tęsiniais. Tokiu būdu bandysite atstatyti savivertę, šiek tiek pakritusią po paskutinio meilės nusivylimo. Arba paprasčiausiai nebūsite nusiteikę ilgalaikiams santykiams. Kai kurie galite sužinoti apie artėjantį šeimos papildymą. Galite būti jautrūs peršalimui, todėl turite stiprinti imunitetą vitaminais.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Venera sužadins jūsų sentimentalumą, tad galite imti žiūrėti melodramas. Didžiausią dėmesį kreipsite į komforto jausmą ir savo pačių saugumą, ypač norėsis sukurti tvirtus gyvenimo pagrindus. Galbūt pavyks pasiekti pusiausvyrą tarp darbo ir namų, kad turėtumėte daugiau laiko šeimai, artimiesiems ir ypač savo tėvams. Būsite linkę persivalgyti, tad galite priaugti svorio. Saugokite akis. Tinkamas metas nekilnojamojo turto sandoriams arba remonto pradžiai.

SKORPIONAS. Būsite itin optimistiški, bandydami pastebėti teigiamus artimų žmonių bruožus. Venera santykiuose su mylimu asmeniu ar sielos draugu leis atsiskleisti jūsų gerai prigimčiai ir draugiškumui, stengsitės būti itin taktiški. Norėsite gyvai keistis idėjomis ir mintimis tiek apie meilę, tiek apie viską, kas gražaus egzistuoja šiame pasaulyje. Svarbiausia – nepersistenkite su draugiškumu ir nepraleiskite akimirkos, kai jūsų noras prisitaikyti prie partnerio bus pradėtas naudoti jo savanaudiškiems tikslams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Venera sako, kad jums tikrai nereikės sukti galvos dėl pinigų, gyvensite gana patogiai. Galite gauti pasiūlymą susituokti – nors ir paremtą meile, gana pelningą materialiniu požiūriu. Svarbu tik tai, kad neparodytumėte perdėto materializmo ir nepradėtumėte šeimos laimės sieti su finansiniu gerbūviu. Be to, galite išleisti daugiau pinigų kai kurioms prabangos prekėms, menui, muzikai ar tik tam, kas jums atrodo gražu, tad jei kažkam taupote, būkite budrūs.

OŽIARAGIS. Venera jus apdovanos žavesio, šilumos, dosnumo, gerumo dvasia – visa tai sukurs galingą aurą, kuri leis pritraukti ir draugus, ir gerbėjus. Lengvai užmegsite ryšius ar santykius, galbūt tarp jų bus gana stiprių ir ilgalaikių, nes dabar aplink save tiesiog paskleisite laimės ir komforto atmosferą, kurios negalima nepastebėti. Svarbiausia, kad jausmai kils iš jūsų pačių. Būsite spontaniški, nenuspėjami ir labai optimistiški. Sustiprės kūrybiškumas ir laisvės troškimas, noras išlieti visą energiją.

REKLAMA

VANDENIS. Venera gali sustiprinti emocijas, pakylėti. Venkite aukotis dėl kitų, jei tam nėra rimtos priežasties. Galbūt šiuo laikotarpiu sutiksite neįprastai atrodantį žmogų, kuris skųsis, kad jo niekas nesupranta. Būkite atsargūs – galimi nesveiki priklausomybės santykiai, galite lengvai tapti patyrusio manipuliatoriaus auka. Turėtumėte palaukti, juolab kad netrukus imsite gyventi kitų energijų įtakoje. Tikėtinas persikraustymas ar nekilnojamojo turto pirkimo-pardavimo sandoris.

ŽUVYS. Venera sako, kad nuobodu nebus nei vieniems, nei sąveikoje su kitais. Galėsite užbaigti kai kuriuos pradėtus darbus ir apsibrėžti naujus tikslus bei perspektyvas sau. Jei norėtumėte prisivilioti žmogų, kuris jau spėjo pritraukti jūsų dėmesį, dažniau būkite bendroje kompanijoje –gausite informacijos, kurią galėsite naudoti savo tikslams.Pasitikėkite intuicija. Būkite atsargūs, nes dėl neapgalvoto elgesio galite gerokai pakenkti savijautai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų