REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyras atsisakė pasirašyti savo naujagimio gimimo liudijimą, nes mama kūdikiui vardą davė savo buvusiojo garbei.

Vyras atsisakė pasirašyti savo naujagimio gimimo liudijimą, nes mama kūdikiui vardą davė savo buvusiojo garbei.

REKLAMA

Savo tapatybės atskleisti nenorėjęs tėtis šia problema dalinosi viename iš „Reddit“ forumų. Išties, jo situacija neeilinė – vyras sako, kad su partnere susitikinėja jau ketverius metus, moteris vartojo kontraceptines tabletes, bet netikėtai pastojo.

Pasakodamas apie situacijos priešistorę, jis sakė: „Mano mergina maždaug aštuonerius metus draugavo su savo buvusiuoju, jis buvo jos pirmas vaikinas. Galiausiai jie nutolo vienas nuo kito, ir jis priėmė sprendimą santykius nutraukti, bet ji vis dar buvo jį įsimylėjusi.

Mes susipažinome nuo to laiko praėjus vos keliems mėnesiams, prieš tapdami pora kurį laiką buvome draugais. Man susidarė įspūdis, kad mūsų santykių pradžioje ji jo dar nebuvo nepamiršusi, bet po kelerių metų jau atrodė, kad ji apie jį nebegalvoja. Kai prieš dvejus metus jis sugrįžo gyventi į mūsų miestą, neatrodė, kad jai tai rūpėtų. Du kartus buvome jį sutikę, bet nebuvo nieko keisto, todėl aš galvojau, kad ji yra galutinai jį pamiršusi.“

REKLAMA
REKLAMA

Kai mergina pastojo, pora dviem mėnesiams likus iki vaiko gimimo išrinko jam vardą. Tačiau šoką vyras patyrė tada, kai gimus vaikui nuėjo pasirašyti gimimo liudijimo – dokumente jis rado nemalonią staigmeną, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Jis paaiškino: „Kūdikio vardo eilutėje buvo įrašytas ne tas vardas, kurį mes buvome išrinkę, bet jos buvusiojo vardas. Ji jam davė ne tik savo buvusiojo pirmąjį, bet ir antrąjį vardą, o toliau nurodytos mūsų abiejų pavardės – mes buvome sutarę duoti jam abi pavardes ir antro vardo nerašyti jokio.

Aš negalėjau nieko padaryti, nes ji dabar po gimdymo ilsisi, be to, turinti omenyje tai, kas dabar vyksta pasaulyje, turėčiau tiesiog džiaugtis, kad visi trys sveiki ir saugūs galime kartu būti namuose. Tačiau aš jos apie tai paklausiau – ji pasakė, kad sprendimą priėmė spontaniškai, bet daugiau apie tai kalbėti nenorėjo, sakydama, kad po gimdymo dar vis jaučiasi labai silpna.“

REKLAMA
REKLAMA

Po kelių dienų vyras vaiko mamai pasakė, kad gimimo liudijimo nepasirašys, kol ji vardo nepakeis į tą, dėl kurio pora buvo sutarusi. Ką tik tėčiu tapęs vyras sako, kad dabar pradėjo abejoti, ar jis tikrai yra vaiko tėvas ir ar jo draugė vis dar yra įsimylėjusi savo buvusįjį.

Daugelis komentatorių jam patarė tiksliai išsiaiškinti, ar jis yra vaiko tėvas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų