REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seksas trise – viena dažniausių porų seksualinių fantazijų. Nors ji ne vieną žmogų jaudina, tuo pačiu metu kelia ir nemažai klausimų bei susirūpinimo, ar tai nepakenks santykiams.

Seksas trise – viena dažniausių porų seksualinių fantazijų. Nors ji ne vieną žmogų jaudina, tuo pačiu metu kelia ir nemažai klausimų bei susirūpinimo, ar tai nepakenks santykiams.

REKLAMA

Prieš ryžtantis išbandyti seksą trise, verta žinoti kelis pagrindinius dalykus, kuriuos akcentuoja sekso terapeutė Madison Missini.

Kai pora nusprendžia užsiimti seksu trise, pirmiausia, žinoma, viskas prasideda nuo trečiojo žmogaus paieškos. Kaip jį išsirinkti?

„Jei nusprendžiate tai išbandyti su draugu ar pažįstamu žmogumi, yra tikimybė, kad tai gali viską labai apsunkinti. Tačiau taip pat tai gali būti išties nuostabu, nes jausitės laisviau ir šis žaidimas bus paprastesnis.

Žinoma, galima susirasti ką nors, pavyzdžiui, per pažinčių programėles, tačiau čia iškyla saugumo klausimas ir nerimas, ar tas žmogus ir realybėje jums tikrai atrodys patraukliai.

REKLAMA
REKLAMA

Todėl verta išsamiai aptarti savo lūkesčius su partneriu ir priimti jums abiem tinkamiausią sprendimą, susidėlioti pliusus ir minusus“, – nurodo sekso terapeutė.

REKLAMA

Taip pat ji akcentuoja, kad labai svarbu užsiimant seksu trise yra saugojimasis:

„Vienas svarbiausių dalykų, kurį reikia žinoti, yra tai, kad kiekvieną kartą keisdami partnerius, turite pakeisti ir prezervatyvus, kad visi būtumėte saugūs. Taip, tai tampa šiek tiek keblu ir nepatogu, tačiau paprastai tokias prezervatyvo keitimo pertraukas galite puikiai išnaudoti oraliniam seksui.

Arba, iš pradžių, pavyzdžiui, pasimylėkite su viena mergina, atlikite keletą pozų, o tada apsikeiskite, nedarykite tokių greitų apsikeitimų tarp partnerių.“

Sekso terapeutė sako, kad taip pat labai svarbu išsiaiškinti visų ribas, atvirai pasakyti, kiek ko galima daryti, kad visi jaustųsi gerai.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei vienas žmogus jaučiasi nejaukiai, viską darykite jo tempu, neskubinkite įvykių. Tai yra vienintelis būdas priversti juos jaustis laisviau“, – pabrėžia ji.

Po sekso trise specialistė sako, kad labai svarbu porai iš jo sugrįžti į įprastą kasdienybę, kad tai nepakenktų santykiams:

„Jei esate pora, užsiimanti grupiniu seksu, skirkite laiko vienas kitam, kai trečioji šalis išvyks. Tai gali būti, pavyzdžiui, burbuliukų vonia kartu, kai galėsite pakalbėti apie tai, kas jums patiko ir kas ne.

Nepamirškite, kad svarbu atvirai pasikalbėti, pasidalinti savo jausmais, kad abu partneriai jaustųsi saugiai, nepradėtų abejoti vienas kito jausmais, o šią patirtį priimtų kaip nuotykį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų