REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galiuosi, kad ištekėjau už savo vyro. Jis mane veda iš kantrybės. Dabar viskas atrodo dar sunkiau. Jis per garsiai žiovauja, o nuolatinis jo švilpavimas tiesiog veda mane iš proto.

Galiuosi, kad ištekėjau už savo vyro. Jis mane veda iš kantrybės. Dabar viskas atrodo dar sunkiau. Jis per garsiai žiovauja, o nuolatinis jo švilpavimas tiesiog veda mane iš proto.

REKLAMA

Esu tikra, kad jis tyčia kramto garsiau, kad mane sunervintų. Praėjusią naktį lovoje jis taip garsiai kvėpavo, kad man kilo noras trenkti jam pagalve. Jis pasiūlė pasimylėti, o aš išvariau jį miegoti ant sofos.

Jis sako, kad aš pernelyg jautri ir tyčia ieškau priekabių, bet aš jaučiuosi apgailėtina ir taip, lyg stovėčiau prie bedugnės krašto, ką man daryti? Su juo leisdama 24 valandas per parą ir 7 dienas per savaitę aš supratau, kad mes vienas kitam visai netinkame.

Tai buvo siautulingas romanas. Aš taip norėjau palikti tėvų namus, kad ištekėjau už pirmo pasitaikiusio. Tada savo dabartinį vyrą pažinojau vos porą savaičių, kai persikėliau gyventi pas jį. Susituokėme po dar šešių mėnesių. Aš jį mačiau kaip savo galimybę pabėgti.

REKLAMA
REKLAMA

Mūsų vestuvėse nedalyvavo nė vienas mano šeimos narys. Mano tėtis buvo pernelyg užsiėmęs lovoje su savo nauja mergina (dėl kurios turėjau palikti savo vaikystės kambarį), o mano mama tuo metu savanaudiškai deginosi Pietų Prancūzijos saulėje. Mes su vyru prisiekėme vienas kitą mylėti ir rūpintis, bet pavyko ne viskas.

REKLAMA

Jis nėra blogas žmogus, bet mes vienas kitam nesukurti. Neturime nieko bendro ir net nerandame apie ką pasikalbėti. Paprastai jis leidžia laiką su savo draugais, o aš – su savo, ir kartais mūsų keliai susikerta, bet būti uždarytiems dviese yra tikras pragaras. Turiu pripažinti, kad jis niekada nesielgia žiauriai ir nesmurtauja, bet aš negaliu nustoti galvoti, kad tikrai būčiau galėjusi susirasti daug geresnį vyrą.

Psichologė atsako: Suprantu, kad dabar tavo vyras tave veda iš kantrybės, bet turėtum nustoti prie jo kabinėtis. Jei jis net negali kvėpuoti, kaip nori, kažkas tarp jūsų tikrai negerai, rašo dailystar.co.uk. Tiesa ta, kad visi turime erzinančių įpročių – nuo per garsaus čiaudėjimo iki niūniavimo. Ar tikrai gali nuoširdžiai pasakyti, kad pati nieko erzinančio nedarai?

Bėda ta, kad su savo vyru esi nelaiminga, ir labai abejoju, ar laimingas yra jis. Jei tikrai manai, kad santuoka buvo skubota, kad ir kaip tai būtų nutikę, šį pokalbį su vyru pasilik ateičiai. Dabar svarbu, kad rastumėte būdą ramiai sugyventi. Susiplanuok dieną taip, kad būtum užsiėmusi. Pradėk kursus internete, piešti ar spręsti galvosūkius. Jei jauti, kad tuoj pratrūksi, išeik iš kambario ir suskaičiuok iki 100. Kai ateis laikas, galėsite vienas su kitu pradėti kalbėtis nuoširdžiai, bet dabar stenkis jo nekaltinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų