REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įtempto laiko ir netikėtumų kupina diena. Svarbiausius darbus nusidirbkite pirmoje dienos pusėje, nes antroje galite stigti ir noro, ir laiko juos užbaigti.

Įtempto laiko ir netikėtumų kupina diena. Svarbiausius darbus nusidirbkite pirmoje dienos pusėje, nes antroje galite stigti ir noro, ir laiko juos užbaigti.

REKLAMA

Avinas

Ši diena turėtų būti gana įdomi. Galite užmegzti reikšmingą pažintį, sulaukti reikalingos pagalbos arba rimtų pažadų, padrąsinimų. Taps lengviau dirbti, bendrauti ir kreipti reikalus norima linkme.

Tauras

Norėsis atsipalaiduoti, nieko neveikti arba imtis nelegalių reikalų. Saugokite dokumentus, raktus. Galimas slaptas, ne itin doras troškimas.

Dvyniai

Būsite gana įsitempę, stengsitės kontroliuoti situaciją ir kitus žmones. Tikriausiai bus sunku aukoti bet kokius savo interesus, prisitaikyti, nusileisti. Staiga pademonstruotu šykštumu ar godumu galite kiek sugadinti savo įvaizdį.

Vėžys

Aktyviai bendrausite ir tvarkysite su verslu susijusius reikalus. Pasirūpinkite garantijomis, skolindami pinigus. Nesistebėkite, neįsižeiskite, jeigu tą patį darys dalykiškas žmogus, su kuriuo turėsite finansinių, komercinių reikalų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien puikiai susivoksite situacijose, gebėsite susitarti dėl aktualių jums dalykų. Vis dėlto turėkite omenyje, kad tarpusavio susitarimai jus ne juokais įpareigos.

REKLAMA

Mergelė

Užplūs prieštaringos mintys bei nuotaikos. Būsite linkę daug dirbti, kad negalvotumėte apie asmenines problemas. Gali pavykti papildomai užsidirbti arba susidoroti su kažkokiais šeiminiais rūpesčiais.

Svarstyklės

Tikriausiai šiandien panorėsite išbandyti savo jėgas ir išmonę. Viskas bus gerai, jeigu nepritrūks supratingumo, noro išgirsti ir suvokti kitų žmonių, ypač vaikų, jausmus, mintis.

Skorpionas

Darbo turėsite tiek, kad galbūt plūksitės iki vėlyvo vakaro. Kita vertus, tai gali pakenkti sveikatai. Vakare ypač pasijus pakitusi būsena. Nepersitempkite. Sveikata brangesnė už viską.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Norėsis aktyviau veikti profesijos srityje, versle. Tačiau teks skaitytis su kitų žmonių interesais bei norais, paisyti tam tikros hierarchijos. Problemų gali kilti asmeniniuose santykiuose arba versle dėl išaugusios konkurencijos.

Ožiaragis

Būsite pastebimi ir vertinami, bet turbūt norėsite dar daugiau naudos, pagarbos bei meilės. Tikriausiai gausite finansinį pasiūlymą arba sugebėsite pelningai išnaudoti kitus.

Vandenis

Galite sulaukti žinių, susijusių su finansinėmis, teisinėmis perspektyvomis ar pan. Palaikymo ir supratimo galite tikėtis iš nepažįstamų žmonių ar specialistų.

Žuvys

Būsite gana praktiški, organizuoti, bet kartu stengsitės aprėpti ir gauti daugiau, nei įmanoma. Galite sulaukti siūlymo keisti darbo vietą ar veiklos metodus, imtis neatidėliotinų reformų.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų