REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sugniuždyta žmona pasidalino prisiminimu apie savo tobulą vyrą, kuris Kalėdų dieną prarado sąmonę ir tuoj pat mirė.

Sugniuždyta žmona pasidalino prisiminimu apie savo tobulą vyrą, kuris Kalėdų dieną prarado sąmonę ir tuoj pat mirė.

REKLAMA

Joshua Chapmanas iš Leeswoodo, Šiaurės Velso, tragiškai mirė Kalėdas švęsdamas su savo tėvais Anna ir Johnu Chapmanais. Jo žmona Danielle Chapman tuo metu namuose ruošė šventinį stalą, kai sulaukė sūnėno skambučio – jos vyras Joshua prarado sąmonę.

Nepaisant desperatiškų šeimos narių bei paramedikų bandymų jį atgaivinti, vyras dar tą pačią dieną mirė ligoninėje.

Dabar gydytojai atlieka tyrimus, bandydami išsiaiškinti, kodėl sveikas 30 metų amžiaus IT įmonės vadybininkas taip staiga mirė – dėl šios priežasties šeima laidotuves atidėjo dar kelioms savaitėms.

Prisimindama savo sielos draugą 31-erių metų prekybos centro darbuotoja Danielle sakė, kad jos vyro mirtis „visų širdyse palieka didžiulę tuštumą“.

REKLAMA
REKLAMA

„Man gali tekti susitaikyti su tuo, kad niekada taip ir nesužinosiu, kodėl jis mirė“, – sakė ji. – „Jis iš tiesų buvo visų mylimas ir taip sunku dėl visų koronaviruso suvaržymų, nes jo artimi žmonės negalės su juo atsisveikinti. Manau, kad dauguma dar vis negali atsitokėti.“

REKLAMA

Ji pridūrė, kad jos vyras „buvo vienas iš pačių nuoširdžiausių žmonių“.

„Jis buvo tobulas vyras – mano sielos draugas, jis mane suprato ir aš jį visiškai supratau“, – sako Danielle. – „Jis buvo nuostabus vyras, jis taip mane lepino, visada man pirkdavo įvairiausius dalykus ir labai mane palaikė. Jis tikrai buvo mano geriausias draugas.“

Dabar prisimindama Joshua Daniella sako, kad yra jam „skolinga gyvenimą“. Ji tikisi, kad jai pavyks vyro laidotuvėms suorganizuoti jam asmeniškai skirtą žinutę ar dainą nuo Noelio ar Liamo Gallagherių – Joshua buvo didelis grupės „Oasis“ gerbėjas.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinau, kad jie kartu nebegroja, bet vis tiek į juos kreipiuosi tikėdamasi, kad jiems pavyks ką nors suorganizuoti“, – sako Danielle. – „Man tai labai daug reikštų. Jis dievino „Oasis“, per mūsų vestuves styginių kvartetas grojo jų dainą „Whatever“, kai aš ėjau link altoriaus.

Žinau, kad tai tik žodžiai, kad jis buvo pats geriausias ir rūpestingiausias žmogus žemėje, bet jis tikrai neturėjo nė lašelio pykčio ar blogio. Aš jam skolinga gyvenimą – jei nebūčiau jo sutikusi, manęs šiandien čia nebūtų. Turiu savo gyvenimą gyventi dėl jo, esu jam skolinga visus tuo dalykus, kurių mes kartu nespėjome nuveikti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Esu dėkinga žvaigždėms, kad jis mane pasirinko, nes kai kurie žmonės nugyvena visą gyvenimą be tokios meilės, kuria dalinomės mes. Noriu, kad jis toliau gyventų mano prisiminimuose ir kad manimi didžiuotųsi.

Visa jo šeima labai jį mylėjo ir dabar visi yra sugniuždyti. Mūsų visų gyvenimuose atsivėrė milžiniška tuštuma, kuri niekada nebus užpildyta.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų