REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Lieknėjimo influenserė, savo vyrą iškeitusi į įsūnį ir dabar besilaukianti jo kūdikio, pripažino pasidariusi plastinę operaciją, kad išliktų jam patraukli (nuotr. Instagram)

Populiari nuomonės formuotoja iš Rusijos, ištekėjusi už savo įsūnio, susilaukė jo kūdikio.

10

Populiari nuomonės formuotoja iš Rusijos, ištekėjusi už savo įsūnio, susilaukė jo kūdikio.

REKLAMA

Marina Balmasheva (35), turinti daugiau nei pusę milijono sekėjų, užtikrino, kad jie visas žinias gautų ir iš ligoninės, kur ji gimdė savo atžalą. Jos naujasis vyras Vladimiras „Vova“ Šavyrinas, kuriam dabar 21, anksčiau buvęs jos įsūniu, kurį ji padėjo auginti nuo septynerių metų, gimdyme nedalyvavo.

Marina anksčiau buvo ištekėjusi už Vladimiro tėvo Aleksejaus Šavyrino (45), kuris dabar augina penkis judviejų įsivaikintus vaikus. Jis buvusią žmoną kaltina atostogų iš universiteto namo grįžusio sūnaus suviliojimu.

Marina pasidalino savo dukrytės, kuri dar neturi vardo, nuotrauka, sakydama, kad jos berniukas žaisliukas naujasis vyras prašė naujagimės vardo dar nerodyti. Krasnodare, Rusijoje gimusi mergaitė svėrė 3,6 kg ir buvo 50 cm ūgio, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Pasakodama apie jos gimimą Marina sakė: „Tėtis dar nenori rodyti dukrytės veido. Todėl nuotraukos tik iš nugaros... Vardą dar galvojame.“

Marina neatskleidė, ar Vladimiras gimdyme nedalyvavo dėl COVID–19 suvaržymų, ar tai buvo ligoninės politika, ar asmeninis pasirinkimas. Tėvai gimdymuose Rusijoje dalyvauja rečiau nei Vakarų šalyse. Marina pripažino, kad nuo kūdikio gimimo prasidėjo „tikras chaosas“ – jai vandenys nubėgo namuose žiūrint „Sostų karus“. Tačiau moteris tikina, kad viskas gerai, nors mergaitė kol kas naktį nekaip miega.

REKLAMA

Anksčiau Marina savo sekėjams pasakojo, kad prieš pastodama ji pasidarė keletą plastinių operacijų, norėdama savo jaunam vyrui, jos žodžiais tariant, „turinčiam žavingiausias mėlynas akis pasaulyje“, atrodyti patrauklesnė.

Ji pasakojo: „Daugelis žmonių man pataria naudoti makiažą, klijuotis blakstienas ir garbanoti plaukus, kad išlikčiau patraukli jaunam savo vyrui. Bet faktas tas, kad jis mane įsimylėjo tokią, kokia esu – su visais plastinių operacijų paliktais randais, su celiulitu, odos pertekliumi ir tokia asmenybe, kokia yra. Nenoriu atrodyti geresnė, nei esu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų