REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai Alexandra Ryan praleido naktį su vaikinu, ji nė nenutuokė, kad jis viską filmuoja. Negana to, moteris ilgą laiką gyveno baimindamasi, kad tai išvys dienos šviesą.

Kai Alexandra Ryan praleido naktį su vaikinu, ji nė nenutuokė, kad jis viską filmuoja. Negana to, moteris ilgą laiką gyveno baimindamasi, kad tai išvys dienos šviesą.

REKLAMA

31-nų metų Alexandra iš Dublino pasakoja, kad nebuvo pasiruošusi tam, kas jos laukė, kai ji tą savaitgalį nuėjo į vaikino namus.

„Kai mes permiegojome, abu buvome vieniši, tačiau po kelių savaičių jis atnaujino senus santykius su kita moterimi. Aš retkarčiais ją kur nors sutikdavau mieste ir atrodė, kad ji priešiškai nusiteikusi mano atžvilgiu.

Tada su savo mažąja seserimi atostogavau Graikijoje, kai pradėjau sulaukti skambučių iš užblokuoto numerio. Kai jis suskambo penktą kartą, su nerimu atsiliepiau ir tai buvo ta moteris, su kurios vaikinu aš anksčiau miegojau.

Ji man pasakė: „Šiuo metu žiūriu į jūsų sekso juostą ir jūs neatrodote gera“. Kažin, ką apie jus pasakytų kiti, jei tai pamatytų. Tai buvo taip netikėta, kad aš pradėjau juoktis ir maniau, kad ji tiesiog nori mane suerzinti. Tačiau kai ji pradėjo išsamiai apibūdinti tai, ką mato, kartoti mano pasakytus žodžius, pozas, kuriose buvome, aš pašiurpau...

REKLAMA
REKLAMA

Nemoku net žodžiais pasakyti, kaip jaučiausi, girdėjau, kaip daužosi širdis ir maniau, kad mane ištiks širdies smūgis. Prapliupau ašaroti“, – prisimena Alexandra.

REKLAMA

Išgyveno tikrą pragarą

Ji pabrėžia, kad nieko nežinojo apie vaizdo įrašą, jis buvo daromas be jos sutikimo. Tada moteris nusprendė paskambinti sekso juostą padariusiam vyrui ir paklausti, kodėl jis šitaip pasielgė:

„Jis iš karto pripažino savo kaltę, sakė, kad neturėjo to daryti, tačiau padarė. Mes susiginčijome ir aš padėjau ragelį.“

Moters atostogos buvo sugadintos, ji visą laiką verkė ir jautėsi tarsi paralyžiuota nuo patirto šoko ir baimės. Netrukus gandai apie sekso juostą pradėjo pasiekti jos draugus, kurie skambino jai ir klausė, ar tai tiesa.

REKLAMA
REKLAMA

„Grįžau į Dubliną drebėdama ir paranojiška. Kiekviena diena man buvo kančia, o kiekvieną rytą galvojau – kas, jei ji pasirodys šiandien? Pradėjau vartoti alkoholį, kad susidoročiau su ta gėda ir depresija“, – atvirai kalba Alexandra.

Suprato, kad yra auka

Tačiau viskas pamažu nurimo ir ji jau buvo pamiršusi šią juostą, kai po dvejų metų sulaukė žinutės iš nepažįstamo žmogaus su grasinimu paviešinti sekso juostą, jei ji nesumokės atitinkamos sumos:

„Tas siaubas vėl prasidėjo iš naujo, o aš vėl nevaldomai verkšlenau ir meldžiau Dievo, kad tai nebūtų paviešinta.“

Galiausiai ji nusprendė kreiptis į policiją, nes suprato, kad tai niekada nesibaigs.

„Aš buvau auka, tai nebuvo mano kaltė. Supratau, kad policija į tai žiūri labai rimtai ir atsakingai tyrė šį klausimą, kuris galiausiai buvo išspręstas. Man tai buvo didžiulis palengvėjimas, nes aš nebegalėjau to slėpti, ši paslaptis mane slėgė.

Vyras, kuris mane nufilmavo, atsiprašė ir sakė, kad neketino niekur jos viešinti, aš juo tikiu. Tačiau jo mergina man sukėlė tikrą pragarą. Nors nuo to įvykio prabėgo jau 5-eri metai, aš vis tiek apie tai galvoju, tai mane pakeitė visiems laikams“, – sako moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų