REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Lieknėjimo influenserė, savo vyrą iškeitusi į įsūnį ir dabar besilaukianti jo kūdikio, pripažino pasidariusi plastinę operaciją, kad išliktų jam patraukli (nuotr. Instagram)

Moteris, savo vyrą iškeitusi į įsūnį ir dabar besilaukianti jo kūdikio, pripažino pasidariusi plastinę operaciją, kad išliktų jam patraukli.

10

Moteris, savo vyrą iškeitusi į įsūnį ir dabar besilaukianti jo kūdikio, pripažino pasidariusi plastinę operaciją, kad išliktų jam patraukli.

REKLAMA

Marina Balmasheva (35) Vladimirą (Vovą) Šavyriną, kuriam dabar 21, pažinojo nuo tada, kai jam buvo septyneri. Judviejų santykiai užsimezgė tuomet, kai prieš dvejus metus jis grįžo iš universiteto.

Moteris anksčiau buvo ištekėjusi už jo tėvo – Aleksejaus Šavyrino (45), kuriam paliko auginti penkis jų įsivaikintus vaikus. Tačiau blogerė iš Rusijos Marina būtinai norėjo prieš vestuves su Vova liepos mėnesį pasirašyti priešvedybinę sutartį, kad skyrybų atveju jai liktų visas jos turtas.

Anksčiau moteris internete yra pasidalinusi savo nuotraukomis prieš ir po abdominoplastijos operaciją, kurią pasidarė prieš metus, odos pertekliui pašalinti, kai numetė 57 kg. Kitos jos plastinės operacijos – veido ir kaklo odos patempimą, blefaroplastija ir botokso injekcijos į kaktą.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip žmogus gali pasikeisti“, – gyrėsi ji. – „Daugelis žmonių man pataria naudoti makiažą, klijuotis blakstienas ir garbanoti gaktos plaukus, kad išlikčiau patraukli jaunam savo vyrui. Bet faktas tas, kad jis mane įsimylėjo tokią, kokia esu – su visais plastinių operacijų paliktais randais, su celiulitu, odos pertekliumi ir tokia asmenybe, kokia yra. Nenoriu atrodyti geresnė, nei esu.“

REKLAMA

Aleksejus yra sakęs, kad moteris „suviliojo“ jo sūnų, kuris anksčiau nėra turėjęs merginos. Jis pasakojo: „Jie net nesigėdijo mylėtis man būnant namuose.“ Jis pridūrė, kad neištikimybę būtų žmonai atleidęs, jei tai nebūtų buvęs jo sūnus.

Tačiau Marina savo buvusią santuoką apibūdina kaip „ne gyvenimą, bet apsimetinėjimą“. Ji savo sekėjams sakė: „Ar gailiuosi, kad sugrioviau šeimą? Ir taip, ir ne. Man buvo gėda, kad sunaikinau „mamos ir tėčio“ stabilumą. Ar norėjau grįžti pas savo buvusįjį? Ne. Ar jaučiu jam pyktį ir neapykantą? Jau nebe.“

REKLAMA
REKLAMA

Toliau ji pasakojo, kad Aleksejus yra „geras žmogus ir nuostabus tėtis“ ir sakė, kad jų vaikai pokyčius priėmė „visiškai ramiai“. Tačiau ji pripažįsta, kad vadybos besimokantis Vova „ tik pradeda savarankišką gyvenimą“ ir kad ji pati turėjo uždirbti pinigų automobiliui ir būsto paskolos pradiniam įnašui.

„Kol jis ieško savęs, visas išlaidas turiu padengti aš“, – pasakojimą tęsė ji, pridurdama, kad priešvedybinę sutartį pasirašė, todėl, kad nėra Vovos „sponsorė“. – „Visi puikiai žinome, kas uždirba pinigus. Žinojau, kas manęs laukia, taip pat ir jis žinojo... Aš tiesiog jam padėsiu ir vesiu jį į priekį.“

Marina sako, kad galbūt ateityje susilauks daugiau vaikų, ir pridūrė, kad Vovos mama – pirmoji Aleksejaus žmona – yra mielai pasiruošusi padėti rūpintis naujagimiu. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų