REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jauną moterį įskaudino bendradarbės žodžiai po to, kai ji prarado kūdikį.

Jauną moterį įskaudino bendradarbės žodžiai po to, kai ji prarado kūdikį.

REKLAMA

Kai tavo artimas žmogus patiria kažką labai skaudaus, sunku rasti tinkamus žodžius, juos nuraminti. Kartais atrodo, kad „labai užjaučiu“ tiesiog nepakanka.

Tai paprastas, užjaučiantis atsakymas, kurio tikėjosi sulaukti viena moteris, kai kolegei papasakojo, kad neseniai patyrė persileidimą. Tačiau jos atsakymas toli gražu nebuvo užjaučiantis – vietoj to atsakymas buvo žiaurus ir moteris negalėjo nustoti verkti.

24-erių moteris apie tai, ką patyrė, papasakojo „Reddit“ platformoje. Ji pradėjo aiškindama, kad jos 50-metė kolegė smalsavo, kodėl jai buvo leista vėliau ateiti į darbą ir išeiti namo anksčiau visą savaitę.

Moteris nusprendė jai pasakyti, kad tai dėl persileidimo, kurį patyrė visai neseniai. Tačiau netrukus ji suprato, kad tai pasakyti buvo didelė klaida, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris sakė: „Aš maniau, kad esame draugės, papasakojau jai, kad persileidau. Jos atsakymas?

„Aš sakiau, kad esi nėščia! Kodėl, po velnių, tu čia? Turi būti namuose! Štai kodėl patyrei persileidimą! Nesirūpini savimi, esi egoistė, nes turėtum leisti savo kūnui atsigauti. Kas tau negerai? Tu esi tokia kvaila! Tu nesirūpini savimi ir paskui susimąstai, kodėl įvyko persileidimas. Nagi, tikrai. Kaip manai, kam tu tai sakai? Aš juk irgi moteris! Aš išgyvenau tokius dalykus! Nebūk nustebusi, jei sužinosi, kad po to negalėsi pastoti“.“

REKLAMA

Po jų pokalbio jauna moteris tvirtina, kad nuėjo išsiverkti tualete. Ji negalėjo patikėti, kad kažkas, ką laikė drauge, ką tik apkaltino ją dėl persileidimo. Ji pridūrė: „Esu įskaudinta, pikta ir nuoširdžiai nenoriu būti jos draugė“.

Moteris nusprendė pakeisti sėdėjimo vietą, kad pabėgtų nuo kolegės ir negatyvo, tačiau ji tvirtina, kad jos planas nepasiteisino ir visa situacija dar pablogėjo – kolegė net pateikė skundą dėl jos elgesio.

„Reddit“ kanale buvę žmonės buvo pasibjaurėję vyresnės moters elgesiu.

Vienas žmogus atsakė: „Oho, šios moters elgesys yra toks šlykštus. Apkabinimai jums ir aš labai apgailestauju dėl jūsų netekties ir kad jūs turite kovoti!“

Antras asmuo pridūrė: „Ar ji mano, kad visos nėščios moterys atsisako darbo ir visą dieną sėdi namuose? Sakyti, kad tu kalta, žiauru ir nedovanotina. Aš labai apgailestauju dėl jūsų netekties, aš pati tai patyriau ir tai sudraskė mano širdį“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų