REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekas nenori galvoti, kad partneris juos apgaudinėja. Tačiau ne vienam tenka susidurti su neištikimybe ir pajusti skausmą, kurią ji sukelia.

Niekas nenori galvoti, kad partneris juos apgaudinėja. Tačiau ne vienam tenka susidurti su neištikimybe ir pajusti skausmą, kurią ji sukelia.

REKLAMA

Jei mėgstate žiūrėti Holivudo filmus, turbūt esate pagalvoję – kaip herojus nesupranta, kad jį apgaudinėja, mat visi ženklai atrodo labai aiškūs, o neištikimybės pėdsakai, atrodo, net nemaskuojami. Tačiau realybėje ženklai, kad partneris jus apgaudinėja, gali būti kiek subtilesni, todėl ne visi juos pastebi.

Žemiau pateikiame keletą neištikimybės ženklų, kurie gali būti kaip raudonos vėliavos, įspėjančios, kad partneris jums neištikimas, rašoma bestlifeonline.com.

Viską apsaugojo slaptažodžiu

Pirmoji apgaulės taisyklė yra atkreipti dėmesį į elgesio pokyčius. Jei jūsų partneris visada buvo labai privatus asmuo, tai, kad jis nenori dalintis savo slaptažodžiais, nebūtinai reiškia ką nors įtartino. Bet jei jis anksčiau buvo tarsi atvira knyga ir staiga viską apsaugojo slaptažodžiu, tai gali būti ženklas, kad kažką slepia.

REKLAMA
REKLAMA

Kaltina jus apgaudinėjimu

Atrodo, kad tai skamba keistai ir prieštarauja jų elgesiui, tačiau apgaudinėjantys žmonės dažnai apkaltina savo partnerį išdavyste.

REKLAMA

„Šie kaltinimai dažnai yra savo kaltės ženklas ir tai gana manipuliuojantis dalykas. Jūs matote jų susierzinimą, taigi pradedate galvoti, kad jie nekenčia išdavystės, todėl tikrai jūsų neapgaudinėtų. Tačiau iš tikrųjų labai tikėtina, kad puolimu jie ginasi nuo savo blogų poelgių“, – sako sekso ir santykių ekspertė Bethany Ricciardi.

Vengia konkrečių vietų

Pasak  psichoterapeutės ir vedybų ekspertės Lauros F. Dabney, jei jūsų partneris susinervina, kai pasiūlote apsilankyti, pavyzdžiui, restorane ar kitoje viešoje vietoje ir visais būdais to vengia, taip gali būti dėl to, kad jie ten dažnai lankosi su savo meilužiais ir nenori, kad ten dirbantys žmonės juos atpažintų laiką leidžiant su kitais.

REKLAMA
REKLAMA

Pateikia išsamias istorijas apie tai, kur buvo

Nors pavojaus varpai dažnai gali atrodyti, kai partneris į klausimą, kur leidai laiką, atsako trumpai – tiesiog lauke, iš tiesų sunerimti reikėtų kitu atveju. Tiesa ta, kad išsamus jų buvimo vietos atpasakojimas gali parodyti, kad jie repetavo istoriją ir stengiasi įtraukti kuo daugiau detalių, kad tai skambėtų patikimai.

Jei neatakuojate partnerio klausimais ir neprašėte jo pateikti detalios ataskaitos, kaip jis leido dieną, tačiau jis pasako neįprastai daug faktų ir informacijos, tai gali būti ženklas, kad jis kažką slepia.

Jie nori turėti daugiau sekso nei įprastai

Greičiausiai žinote, kad nenoras turėti lytinių santykių dažnai yra neištikimybės ženklas. Tačiau galite nustebti sužinoję, kad apgaulė kartais gali atgaivinti kieno nors libido ar paskatinti norėti išbandyti naujus dalykus. Taip norima sužinoti, ar įmanoma užkrėsti savo santuoką tuo pačiu jauduliu, kurį asmuo patyrė su kitu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų