REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penkių vaikų tėtis mirė ligoninėje, savo šeimai pažadėjęs greitai grįžti namo.

Penkių vaikų tėtis mirė ligoninėje, savo šeimai pažadėjęs greitai grįžti namo.

REKLAMA

Verslininkas iš Southporto, Jungtinės Karalystės, Johnas Sinclairas (63) vadovavo TV serialo „Birmingemo gauja“ (angl. „Peaky Blinders“) tematika įrengtam barui. Jį atidaryti jis nusprendė po kepenų persodinimo operacijos, kai pasiryžo pradėti naują karjerą.

Prieš 2015 metais atidarydamas pirmąjį barą jis dirbo kilimų klojėju, su šeima turėjo grindų dangos darbais užsiimančią įmonę. Praėjusių metų gegužės mėnesį gydytojai jam pasakė, kad ant kepenų jam vystosi abscesai ir kad reikės dar vienos transplantacijos, kuri jam buvo atlikta 2020 metų lapkritį, rašoma mirror.co.uk.

Po operacijos, per Kalėdas Johnas gydėsi ligoninėje Londone – medikai pranešė jam gerą žinią: per Naujuosius jis jau galės būti namie su šeima.

REKLAMA
REKLAMA

Johno žmona Melanie sakė: „Antrąją Kalėdų dieną man paskambino chirurgas, Johnas buvo su juo. Jis buvo ką tik pasižiūrėjęs Everton futbolo rungtynes, jis yra didelis šios komandos sirgalius. Jie sakė, kad jis jaučiasi puikiai ir kad antradienį grįš namo. Tada po vidurnakčio sulaukiau dar vieno skambučio – jis mirė.“

REKLAMA

Medikai šeimai paaiškino, kad Johnas mirė naktį nuo plaučių embolijos, mėnesiui praėjus nuo kepenų persodinimo operacijos. Šios sukrečiančios žinios Melanie ir visai šeimai buvo šokas – jie jau ruošėsi Johną pasitikti namuose.

Vyriausia jo dukra Carley sakė: „Mano tėtis buvo svarbus visuomenės veikėjas, jis įkvėpė daugybę žmonių. Jis savo verslus sukūrė iš nieko, po pirmojo kepenų persodinimo. Tai jį paskatino steigti ir kitus verslus. Jis po savęs palieka tiek daug, ir šeimos labui jis tikrai sunkiai dirbo.“

Vyriausias Johno sūnus Josephas, tėčio pavyzdžiu taip pat išmokęs kilimų klojėjo amato, sako, kad prie jo gatvėje prieina žmonės ir pareiškia užuojautą, dalinasi savo prisiminimais apie tėtį.

REKLAMA
REKLAMA

Jis sako: „Prie manęs gatvėje priėjo daug žmonių, ir pasakojo, kaip tėtis jiems padėjo, kaip paskatino juos pradėti naują gyvenimą. Tai žmonės, kurių gerai nepažįstame, bet jis vis tiek jiems padėjo. Tik niekada mums apie tai nepasakodavo.“

Johno gedi jo žmona Melanie (53) ir vaikai Carley (40), Josephas (40), Johnas Paulas (33), Fay (33) ir Lucy (26), o taip pat devynmetė anūkė Lily May. .

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų