REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moterys atskleidė, kad kiekvieną kartą po sekso balais nuo 1 iki 10 įvertina savo partnerių bučiavimąsi, pajėgumą lovoje ir savo užrašuose pažymi, ar gailisi, kad su jais mylėjosi. 

Moterys atskleidė, kad kiekvieną kartą po sekso balais nuo 1 iki 10 įvertina savo partnerių bučiavimąsi, pajėgumą lovoje ir savo užrašuose pažymi, ar gailisi, kad su jais mylėjosi. 

REKLAMA

Tokiais užrašais socialiniame tinkle „TikTok“ buvo pradėta dalintis, kai vienas vyras uždavė klausimą vartotojams, ar jie prisimena visų savo seksualinių partnerių vardus.

Viena moteris pripažino, kad vertina savo partnerius nuo 1 iki 10 pagal jų patrauklumą, intelektą, bučinius, sekso įgūdžius. Ji taip pat vertina, kokia stipri jų draugystė, kokia gera buvo bendra patirtis ir, ar gailisi turėjusi su juo lytinių santykių. 

Ji paaiškina, kad kiekvienas seksualinis partneris gauna balą, kuris yra „visų kitų kategorijų suma, atėmus apgailestavimą, padalinta iš 10.“

REKLAMA
REKLAMA

Ji taip pat saugo išsamius užrašus ir turi atskirą skaičiuoklę, kad galėtų sekti savo apsilankymus seksualinės sveikatos klinikoje.

Jos vaizdo įrašas sulaukė didelio dėmesio internete, 144 000 „patinka“ paspaudimų ir tūkstančių komentarų, rašoma thesun.co.uk

REKLAMA

Vienas žmogus pakomentavo: „Velnias, vienintelis dalykas, ką aš esu kada nors padaręs, tai tik susirašęs visus jų vardus užrašų paskutiniame puslapyje.“

Kitas žmogus rašė: „Aš sužavėtas. Tai bus mano Naujų metų tikslas.“

Trečias asmuo rašė: „Ši mergina yra mano herojus. Tai geriausia duomenų analizė.“

Kita „TikTok“ vartotoja paaiškino, kad ji saugo užrašus kompiuteryje apie savo partnerius, jų rases, zodiako ženklus, santykius su savimi ir vertina jų vyriškumo dydį iš 10.

Ji vertina juos už skirtingus seksualinius įgūdžius, taip pat už „nešvankumą“ ir pažymi, ar po susitikimo jie elgėsi pagarbiai. 

REKLAMA
REKLAMA

Viename iš užrašų skyrių ji prideda komentarus, tokius kaip „impotentas“ ir „mes tai padarėme vonioje.“

Dar viena „TikTok“ vartotoja atskleidė, kad jos užrašuose yra surašyta buvusių partnerių vardai, metai, profesija, įvertinimas, varpos dydis, vieta, kur jie susitiko ir užrašai apie savo veiklą.

Kita socialinio tinklo vartotoja atskleidė, kad ji saugo išsamią iškarpų knygą, užpildytą spausdintomis nuotraukomis, „Facebook“ profiliais ir užrašais.

Į veiksmą įsitraukia ne tik moterys – pasirodo, kai kurie vyrai taip pat saugo informaciją apie savo seksualinius partnerius.

Vienas vyras atskleidė, kad jis taip pat savo užrašuose turi skyrelį, kuriame yra susirašęs ir balais iš 10-ies įvertinęs moteris, su kuriomis permiegojo. Jis sakė, kad dvi ypatingos moterys yra gavę 100 000 balų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų