Paprastai gardi mišrainė pagal Jurgitą: puikiai tiks su duonos riekele

„Paprasta ir soti mišrainė. Čia labai tinka krienai“, – sako tinklaraščio „Jurgittos virtuvė“ autorė.

Mišrainė su kiaušiniais, kepta vištiena ir marinuotais svogūnėliais (Nuotr. Jurgittos virtuvė)

Mišrainės ingredientai: 1 vnt. vištienos filė; 2 kietai virti kiaušiniai; 50 gr. fermentinio sūrio; 60 gr. marinuotų perlinių svogūnėlių; prieskoninių žolelių mėsai; druskos; pipirų; svogūno laiškų.

Užpilui: 3 v.š. majonezo; 1–2 a.š. krienų (baltų); 2 v.š. jogurto be priedų.

Vištieną supjaustome plonomis juostelėmis, pabarstome žolelėmis, druska, pipirais ir paliekame bent valandą pasimarinuoti (jei neturite laiko – nebūtina).

Apkepiname aliejuje ant didelės ugnies, kol gražiai apskrunda. Kiaušinius pjauname per pusę ir supjaustome skiltelėmis, sūrį - plonomis juostelėmis. Dedame svogūnėlius. Sumaišome su išmaišytais užpilo ingredientais, pabarstome svogūno laiškais. Skanaus!


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų