REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mama, kurios vaikas dabar mokosi vaikščioti, pasidalino originaliu būdu apsaugoti ją, kad galva niekur neatsitrenktų.

Mama, kurios vaikas dabar mokosi vaikščioti, pasidalino originaliu būdu apsaugoti ją, kad galva niekur neatsitrenktų.

REKLAMA

Margarita Nemirovskaja iš Rusijos prie dušo kepurėlės prisiuvo keletą kempinių ir ją pririšo savo 11 mėnesių amžiaus dukrytei prie galvos.

Ši gudrybė pirmą kartą buvo išbandyta su Margaritos vyresnėle Emilija, kuriai šiuo metu jau dveji, o dabar tinka ir jaunesniajai Lilijai, kad ji neužsigautų ir neprasiskeltų galvos, rašoma mirror.co.uk.

Mama pasakojo: „Mintis man kilo netikėtai. Taip mergaitės išmoksta atsistoti ir pripranta prie aplink esančios erdvės, bet jei nukrenta, nieko baisaus neatsitinka.“

Iš pradžių Margarita norėjo savo mergaitėms uždėti šalmus, bet nuėjusi jų pirkti netruko išsiaiškinti, kad nė vienas iš parduodamų šalmų netiks mažo vaiko galvai, nes yra per dideli ir per sunkūs. Tada ji nusprendė reikalą suimti į savo rankas ir pati tokį pasigaminti.

REKLAMA
REKLAMA

Pastebėjusi, kad jos sumanymas veikia puikiai, mama pradėjo savo dukrą Emiliją filmuoti su tokiu šalmu bevaikštančią po namus ir pasidalino vaizdo įrašais su savo sekėjais. Dabar jau jos jaunesnioji dukra Lilija irgi dėvi tokį savadarbį „šalmą“.

REKLAMA

Margarita sako: „Mintis yra puiki, smūgis taip sušvelninamas ir mažesnė tikimybė, kad vaikas užsigaus. Mano video susilaukė daugelio teigiamų reakcijų, bet buvo ir keletas neigiamų komentarų. Tačiau aš labai visiems rekomenduoju – jei norite, galite prisiūti ir daugiau kempinių, kad šalmas būtų dar saugesnis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų