Pasidalijo skaniausios baltos mišrainės receptu: taps stalo pažiba

„Ruošiu baltą mišrainę šeimai, o sau šiek tiek gaivesnę jos interpretaciją. Sakysit kokia gi čia naujiena? Na taip, gal ir ne naujiena jums, bet taip baltą mišrainę aš ruošiu pirmą kartą. Ji tikrai daug gaivesnė ir lengvesnė, negu mums įprasta balta mišrainė“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Balta mišrainė (Nuotr. Kviečiu į virtuvę)

Baltos mišrainės ingredientai: 4 virtos bulvės; 1 virta morka; 1 virtas kiaušinis; 1 agurkas šviežias; 1 poras; 200 ml konservuotų žirnelių; pundelis krapų; druskos pagal skonį; majonezo pagal poreikį.

Bulves, morką, virtą kiaušinį ir agurką supjaustome kubeliais, porą smulkiais gabalėliais, krapus pasmulkiname. Nuo žirnelių nupilame skystį ir leidžiame nusivarvėti. Sumaišome daržoves, kiaušinį su majonezu. Pagardiname druska.


Rašyti komentarą...
b
baba
2020-12-31 14:44:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
be rauginto agurko jokio gaivumo
Atsakyti
-3

V
Virginijus
2021-01-01 13:00:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
Be rauginto agurko visiška nesamone
Atsakyti
0

Žalias
2021-01-02 04:09:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
Agurkas vimdo baltoje mišrainėje. Jei į baltą mišrainę dedamas žalias agurkas-tai jau ne balta mišrainė. Neišradinėkit dviračio.
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (6)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų