REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai numatytus darbus nevertėtų atlikinėti paskubomis, mat taip tik įvelsite daug klaidų, kurias ateityje vis tiek reikės pataisyti. 

Diena, kai numatytus darbus nevertėtų atlikinėti paskubomis, mat taip tik įvelsite daug klaidų, kurias ateityje vis tiek reikės pataisyti. 

REKLAMA

Avinas

Galite pasijusti vieniši, kamuojami nerimo ar kažkokių baimių. Tačiau kai kuriose srityse nusimato neblogi rezultatai. Jums padės paaštrėjusi intuicija, kūrybinis įkvėpimas. Vakare pamirškite reikalus ir pasilepinkite maloniu atokvėpiu.

Tauras

Nors diena nebloga ir seksis siekti saviraiškos, jumyse lengva pažadinti „žvėrį“. Būsite emocionalūs, atvirai reikšite jausmus, ūmiai reaguosite į kritiką, replikas, komentarus.

Dvyniai

Turėtumėte nepriekaištingai atlikti dalykines ir buitines užduotis. Venkite abejotinų aferų. Galite susitikti seną pažįstamą ar sulaukti giminaičio skambučio.

Vėžys

Būsite aktyvūs, domėsitės įvairia informacija, aktualiais įvykiais. Galite kažkam padaryti įspūdį savo kalba ar rašytais komentarais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jūs būsite gana priekabūs artimųjų atžvilgiu, nepakantūs jų argumentams, prieštaravimui bei buitinei netvarkai. Tačiau jus turėtų džiuginti menas, talentingi žmonės ir pan.

REKLAMA

Mergelė

Būsite geranoriškai nusiteikę, dosnūs. Pravartu užsiimti menu. Nepamirškite rūpintis sveikata.

Svarstyklės

Būtų geriausia, kad šiandien sugebėtumėte suderinti darbą ir poilsį, nepuldami į kraštutinumus, nepersitempdami. Derėtų skirti dėmesio tiems, kurie jus myli.

Skorpionas

Būsite nusiteikę aiškintis asmeninius ir dalykinius santykius. Galbūt gausite pasiūlymą tarpininkauti, bendradarbiauti ar kitaip partneriauti.

Šaulys

Galite atgauti skolą. Antroji pusė bus linkusi pritarti jūsų poreikiams, net jei tai nemažai kainuoja. Pažįstamas asmuo gali pateikti pasiūlymą, susijusį su kelione, nauju projektu.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Galbūt mėginsite susitikti su kažkuo aptarti klausimus, susijusius su mokslu ar kelionių planais.

Vandenis

Nors ši diena iš esmės nebloga, jūs būsite tie, kurie gali susinervinti dėl menkiausios smulkmenos, nepatikusio žodžio.

Žuvys

Šiandien būsite nuostabūs pašnekovai. Ypač seksis bendrauti su moterimis. Iš jų sulauksite dėmesio ir pagalbos.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų