REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos naujausiomis prognozėmis. Sužinokite, kas kitą savaitę laukia jūsų Zodiako ženklo. 

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos naujausiomis prognozėmis. Sužinokite, kas kitą savaitę laukia jūsų Zodiako ženklo. 

REKLAMA

Avinas. Būsite energingi, veiklūs, linkę imtis iniciatyvos. Darbe gali daugėti nedidelių darbų ir greitai tvarkomų reikalų, todėl prieš šventes ir iš karto po jų tikrai bus ką veikti. Palankus laikas tiems, kurių profesinė veikla susijusi su žiniomis, informacija, palankus jis ir planuoti būsimas keliones. 

Jautis. Darbe darbų ne per daugiausia, namie viskas irgi lyg ir savo vietose, kitos gyvenimo sritys įsitempti irgi neskatins. Beliks plaukti pasroviui – užsiimti tomis smulkmenomis, kurias siūlys kiekviena diena. Geras laikas nebent palaikyti dalykinius ryšius su užsieniu ir planuoti būsimas keliones. 

Dvyniai. Veiklos dabar nedaug – viskas vyks daugmaž įprasta tvarka ir būdu, todėl ir smarkiai nevargins. Beliks tik prižiūrėti, kad visos smulkmenos būtų savo vietose. Visgi šiuo metu gali labai nudžiuginti santykiai su kai kuriais asmenimis, ryšį puoselėti metas labai geras. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Dabar gali būti svarbūs ne jūsų norai ar siekiai, o kito, greičiausiai artimo asmens veikla –ta ana pusė bus stipri, veikli, linkusi įtraukti, bet ir siūlanti – dažniausiai gerus dalykus, kuriuos verta priimti. Dalykinėje srityje gali vykti kažkas panašaus. Kam rūpi - geras metas domėtis savo sveikatingumu. 

REKLAMA

Liūtas. Daugės nedidelių darbų, kasdienių reikalų, įsipareigojimų kuriuos reikia pareigingai ir nuosekliai vykdyti, todėl ilgai ilsėtis nebus kada. Taip pat nestigs ir smagių, malonių aplinkybių, progų pasilinksminti. Būsite labai kūrybiški, bus lengva nudžiuginti save ir esančius kartu. 

Mergelė. Metas linksmas ir smagus – tikrai nesiūlantis daug darbo, tačiau siūlantis gana daug galimybių smagiai pasilinksminti. Būsite labai kūrybiški, todėl bus lengva nudžiuginti, įkvėpti visus esančius šalia. Taip pat vis dar tęsiasi laikas, kai patogu namus daryti gražesnius ir patogesnius, o namiškius – laimingesnius. 

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Bene daugiausia laiko, dėmesio ir pastangų paprašys namai, šeimos reikalai. Palankus metas aptarti šeimos reikalus, imtis kokios nors veiklos. Taip pat dabar bus gražių progų smagiai pabendrauti su jums įdomiais ar svarbiais žmonėmis. 

Skorpionas. Būsite atviri, mielai judėsite (žinoma, kiek aplinkybės leidžia), mielai ir su žmonėmis bendrausite. Ši savybė labai padės tvarkant dalykinius reikalus, dėl ko nors tariantis, o laisvalaikiu – ir bendraujant su draugais arba artimais giminaičiais. Galima finansinė sėkmė. 

Šaulys. Prieš šventes ir po jų dėmesys gana dažnai kryps piniginių, turtinių reikalų link, juos tvarkyti bus lengva, galima ir apčiuopiama nauda. Taip pat dabar bus svarbus ir jūsų asmeninis žavesys – jis švies, kaip ryto žvaigždė ir džiugins aplinkinius. Bus daug progų pasimėgauti smagiais, maloniais dalykais. Nudžiuginti gali ir jausmai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Kam šventės, o kam – reikalai. Būsite dalykiški, judrūs, greitai ir sklandžiai tvarkysite dalykinius reikalus, kurių dabar kaip tik gali būti nemažai. Nepaisant aplinkybių, puikiai pavyks tiems, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija, skaičiavimu ir panašiais dalykais. 

Vandenis. Dažnai gali atrodyti, kad niekas nevyksta, o jeigu ir vyksta, tai ne su jumis. Iš tiesų aplinkybės dabar gali sukristi taip, kad svarbių darbų ar rimtų iššūkių taip ir nebus, beliks tik tenkintis tomis smulkmenomis, kurias suteiks kasdienybė ir kaupti jėgas ateičiai – nerukus pravers. 

Žuvys. Darbe galima tikėtis nebent kokių nors malonių smulkmenų, namie aplinkybės tikriausiai nesikeis. Palankus metas pabaigos lik kreipti svarbesnius piniginius reikalus. Puikus laikas jei ne susitikti, tai vis tiek bent balsu pabendrauti, pasikalbėti su artimais draugais. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų