REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Būsima mama, kuri yra didelė Hario Poterio gerbėja, rinkdamasi kūdikių vardus savo berniukams įkvėpimo sėmėsi iš garsios knygų serijos.

Būsima mama, kuri yra didelė Hario Poterio gerbėja, rinkdamasi kūdikių vardus savo berniukams įkvėpimo sėmėsi iš garsios knygų serijos.

REKLAMA

Vardo išrinkimas kūdikiui gali būti ilgas procesas. Ypač jei turėsite dvynukus ir turite sugalvoti du patinkančius vardus. Įkvėpimo ieškoti galima visur, pavyzdžiui, mėgstamiausiame filme, tarp šeimos narių ar net mėgstamos knygos.

Viena Harį Poterį mėgstantį moteris neseniai savo draugei atskleidė savo pasirinktus kūdikių vardus. Tačiau draugės reakcija nebuvo tokia, kokios tikėjosi moteris.

Moteris parašė į „Reddit“ ir paprašė patarimo, kaip elgtis keblioje situacijoje. Jos 31 metų draugė pavasarį pagimdys dvynukus ir pagaliau išrinko jiems vardus, mirror.co.uk.

Ji aiškino: „Mano draugė (pavadinkime ją Nicola) norėjo išlaikyti kūdikio vardus paslaptyje, nes visi žino kūdikių lytį ir ji turi numatytą Cezario pjūvį, todėl norėjo kažkokio netikėtumo elemento. Ji taip pat yra didžiulė Hario Poterio gerbėja ir buvo užsiminusi, kad vardai gali būti su tuo susiję.

REKLAMA
REKLAMA

Šiaip ar taip, ji nusprendė, kad ji per daug nekantrauja, kad ilgiau tai išlaikytų paslaptyje, ir paskambino manęs paklausti, ar noriu žinoti pasirinktus vardus. Tai vyko maždaug taip...

REKLAMA

Aš: O taip prašau, aš norėčiau žinoti!

Nicola: Albus Tony ir Severus Callum

Aš: (ilga pauzė) oho!

Nicola: (supykusi) ačiū už tai, galiu pasakyti, kad jų nekenti. Labai ačiū, kad sugadinai šią akimirką man! (Padeda ragelį)

Albus ir Severus, aišku, yra iš Hario Potterio knygų, Tony jos tėčio vardas, o Callum yra šeimos narys iš jos vyro pusės, manau.

Jaučiuosi siaubingai, nes taip ilgai nesureagavau. Bandžiau jai paskambinti, atsiprašyti ir pasakyti, kad man patinka vardai, bet ji mane vis ignoruoja. Jaučiuosi tikrai siaubingai. Jaučiuosi kvailai, nes nespėjau suvaldyti savo reakcijos ir sugadinau akimirką, kurios ji akivaizdžiai taip ilgai laukė. Mano antroji pusė sako, kad aš nesu siaubinga draugė, nes tie vardai iš tikrųjų kvaili“.

REKLAMA
REKLAMA

Daugybė žmonių ramino moterį, kad ji pasielgė tinkamai.

Vienas „Reddit“ vartotojas pakomentavo: „Tėvai turi nustoti vadinti savo vaikus juokingais vardais. Tai ne aksesuarai, o žmonės, kurie turi gyventi su kvailais vardais, o tai yra daug svarbiau nei jos „momentas“. Albus Tony ir Severus Callum yra juokingi vardai. Beveik atrodo, kad ji nori, kad iš jų būtų tyčiojamasi“.

Kitas pasiūlė alternatyvą, rašydamas: „Net Fred ir George būtų buvę geresni vardai. Jie tiesiogine prasme yra dvyniai, taip pat vardai yra labai dažni. Keisčiau yra tai, kad jų antrieji vardai labai susikerta su pasirinktais vardais“.

Trečias pridūrė: „Ką Nicola galvoja realiame pasaulyje? Jei ji nori vardo iš Poterio knygų, tada naudok Brian ar Bill, arba Fred, George, Dean, Harry, Viktor ir kt. Daugybė pasirinkimų, dėl kurių jos vaikai nebus sumušti ir (arba) atstumti. Jos atsakymas beveik priverčia mane galvoti, kad jai jau buvo pasakyta, kad vardai buvo siaubingi, o ji tikėjosi, kad draugė patvirtins, kad vardai geri“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų