REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Intymumo ekspertė atskleidė, kokie ženklai išduoda, kad jūsų partneris jums gali būti neištikimas.

Intymumo ekspertė atskleidė, kokie ženklai išduoda, kad jūsų partneris jums gali būti neištikimas.

REKLAMA

Samantha sudarė aštuonių pagrindinių neištikimybės požymių sąrašą, kuris buvo publikuotas „Body and Soul“ ir pridūrė, kad vis dėlto nė vienas iš šių dalykų nesuteikia šimto procentų garantijos, kad vyras tikrai yra neištikimas, rašoma mirror.co.uk.

Samanthos teigimu, daugelis vyrų yra jai sakę, kad kai susitikinėja su kita moterimi, savo žmonai kaltę stengiasi išpirkti gėlėmis, kelionėmis ir dovanomis. Todėl pirmoje sąrašo vietoje – elgesio pasikeitimas, kai vyras staiga pasidaro neįprastai geras ir aistringas.

Jei vyras namo grįžta šlapiais plaukais, o lauke nelyja, tai gali reikšti, kad jis kažkur maudėsi po dušu. Jei grįžęs namo jis eina tiesiai į dušą, taip pat gali būti verta susimąstyti, kodėl jam staiga kilo toks nenumaldomas noras nusiprausti.

REKLAMA
REKLAMA

Jei jūsų antroji pusė vakare ilgai neina miegoti ir lieka svetainėje žiūrėti TV, tai gali būti dėl to, kad jis ieško progos vėlyvoms naktinėms žinutėms ir skambučiams.

REKLAMA

Samantha iš patirties sako išmokusi, kad dar vienas ženklas – nuolatinis telefono nešiojimasis su savimi, net ir į dušą, o taip pat jo laikymas visuomet ekranu žemyn.

Staigūs intymaus gyvenimo pokyčiai – lytinių santykių nutraukimas ar staigus aistros atsiradimas „su keliais naujais judesiais“ taip pat gali būti priežastimi kažką įtarti.

Kiti ženklai – jei vyras namie vis veliasi į konfliktus, meluoja dėl smulkmenų, kaltina jus neištikimybe ar netyčia pavadina jus kitu vardu.

Tas pats galioja tokiam atvejui, jei vyras staiga pasidaro labai griežtos nuomonės apie neištikimus žmones. 

Galiausiai, Samantha sako, kad pats patikimiausias ženklas – tai jūsų nuojauta. Jei jaučiate, kad jūsų partneris jums neištikimas, taip greičiausiai ir yra. Ji pridūrė: „Jūsų nuojauta jūsų neapgauna.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų