Traškūs kepti bulvių kepsneliai pagal Audronę: vienas, du ir yra

„Šįsyk prikepiau bulvinių kepsnelių su morkomis ir papildomai įdėjau sūrio, kuris suteikė pikantiškumo. Kepsneliai gavosi labai gardūs, minkšti, o viršus traškus“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Bulvių kepsneliai (Nuotr. Gamink su Audrone)

Reikės: 5–6 bulvių, 1–2 morkų, 1 kiaušinio, 3–4 v.š. miltų, 40 gr. tarkuoto sūrio; džiūvėsėlių; persilado; druskos, aliejaus kepimui.

Bulves, morkas išviriau, pagardinusi druska ir sugrūdau. Į masę įmušiau kiaušinį, subėriau prieskonius, sūrį ir miltus, išmaišiau. Iš paruoštos masės formavau kepsnelius, juos apvoliojau džiūvėsėliuose ir apkepiau keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių.


Rašyti komentarą...
f
fu
2020-12-16 08:26:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
Reikės: 5–6 bulvių, 1–2 morkų, 1 kiaušinio, 3–4 v.š. miltų, 40 gr. tarkuoto sūrio; džiūvėsėlių; persilado; druskos, aliejaus kepimui. IR KAS TAS PERSILADAS, IŠ KUR JO GAUTI. O GAL GALIMA KEPTI BE PERSILADO.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų