REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos prognozėmis. Sužinokite, kas jūsų Zodiako ženklo laukia kitą savaitę. 

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos prognozėmis. Sužinokite, kas jūsų Zodiako ženklo laukia kitą savaitę. 

REKLAMA

Avinas. Būsite energingi, veiklūs, nuolat lydės puiki nuotaika. Tačiau kur tą energijos perteklių pritaikyti yra nelabai aišku, mat sunku bus rasti tinkamų aplinkybių – darbe darbo nedaug, o namie viskas savo vietose. Palankus metas sportuoti, ir jei aplinkybės bei galimybės leidžia – kur nors išvykti. 

Jautis. Dabar gana dažnai lydės būsena, kurią apibūdina žodis „nieko“. Darbe, profesijos srityje – nieko ar beveik nieko, namie – irgi visai nieko, kitose srityse irgi nieko ar bent jau nieko ypatinga. Kai kada gali būti truputis savigraužos, kad kažkas ne taip. O po to – vėl nieko. 

Dvyniai. Dabar labai daug priklausys ne nuo jūsų, o nuo išorės – kito, greičiausiai artimo, bet labai veiklaus žmogaus, ar nuo aplinkybių, į kurias bus būtina atsižvelgti. Šiaip ar taip, ta ana pusė gali dominuoti ir stengsis įtraukti. Bet ji nebus piktybiška, tad jums beliks nuspręsti – kiek leisitės įtraukiami. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Nedideli darbai, visokie gana svarbūs reikalai, įsipareigojimai rikiuosis į eilutę ir reikalaus, kad imtumėtės visko iš eilės. Atrodo, to ir teks imtis. Kita vertus, bus gerų progų pasirūpinti ir savo bei kitų žmonių sveikata, sveikatingumu. Darbai darbe irgi stengsis priminti apie save. 

REKLAMA

Liūtas. Tikrai ne darbai darbe rūpės, juoba šioje srityje dabar gali būti ne pačių smagiausių emocijų, nuo kurių norėsis laikytis atokiau. Iš tiesų dabar bus daug progų smagiai pasilinksminti, o patys būsite labai kūrybiški ir dažnai jausite įkvėpimą maloniai nudžiuginti esančius kartu arba šalia. 

Mergelė. Tikėtina, kad visas dėmesys ir pastangos kryps namų, šeimos reikalų link. Atrodo, kad čia bus daug visokios veiklos, daug kalbų, bendravimo. Kita vertus, netrukus čia tikrai bus daugiau tvarkos, grožio, patogumų ir džiaugsmo. Netrukus atsiras daug progų smagiai pasilinksminti. 

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Svarbiausias šios savaitės akcentas – bendravimas ir judėjimas. Abiejų dalykų žada būti išties nemažai, iš tiesų reikės susitikti, nuvykti, pasikalbėti, susitikti ir aptarti. Beje, nepaisant viso lėkimo, tai pavyks. Savaitės pradžioje dar gali nudžiuginti piniginiai reikalai. 

Skorpionas. Laikas, kai buvo galima sąžiningai mėgautis gyvenimo teikiamais smagiais, maloniais dalykais pasibaigs antradienį. Galutinai pasidarys aišku, kad svarbu ne kokie esate, o ko, kokios naudos galima turėti. Įžvalgos, veiklumo ir apsukrumo šioje srityje tikrai nestigs….

Šaulys. Būsite linksmi, energingi, veiklūs, linkę bendrauti su aplinkiniais žmonėmis ir dalykiniais partneriais. Mikliai ir apsukriai tvarkysite dalykinius reikalus, kurių šiuo metu gali būti ne taip jau mažai. Pasidarys lengva kurti gražius, mielus dalykus, įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su kūryba. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Gali susidaryti įspūdis, kad gyvenimas – tai vaizdas už autobuso ar traukinio lango – transportas juda, vaizdas keičiasi, bet jo kaita nei šildo, nei džiugina. Bet ir nešaldo. Viskas pasikeis jau visai netrukus, bet dabar – laukimo, pasyvumo ir meditacijos kaip viskas turi būti metas. 

Vandenis. Darbų darbe ne per daugiausia, namie įprasta tvarka, bėdų ir iššūkių būti neturėtų. Palankus metas daugiau laiko bei dėmesio skirti bendraminčiams – dažniau, daugiau pabūti su artimiausiais draugais, o darbe – kartu su kolegomis planuoti ateitį ir būsimus darbus. 

Žuvys. Kam šventinis laikotarpis – o kam darbymetis. Atrodo, nestigs veiklos darbe, profesijos srityje. Labai gerai seksis tiems, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija, skaičiavimu ir panašiais dalykais. Įkvėpimas lydės ir tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu. Atrodo, ir piniginiai reikalai atrodys neblogai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų