REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Blogai pasibaigus nevykusiam kalėdiniam pokštui, mama savo vaikui paliko traumą.

Blogai pasibaigus nevykusiam kalėdiniam pokštui, mama savo vaikui paliko traumą.

REKLAMA

Tanya Lee (30) prisipažino, kad pasirodė kaip „bloga mama“, kai savo penkiametį sūnų Oskarą įtikino, kad jo žaislinis Grinčas suvalgė virtuvėje buvusį elfą. Vaikas pusvalandį praverkė, o dabar Grinču nebepasitiki ir laiko jį atokiai nuo namų virtuvėje esančios elfo dekoracijos.

Labai juokingoje nuotraukoje matomi nuo kepto viščiuko likę skeleto forma išdėlioti kaulai, padengti „krauju“, o šalia stovi žaislinis Grinčas su stalo įrankiais rankose, lyg būtų ką tik suvalgęs elfą, rašoma mirror.co.uk.

Slauge dirbanti Tanya pasakojo: „Sekmadienį valgėme orkaitėje keptą viščiuką, o nuo jo likę kaulai išsidėliojo į elfo skeletą panašia forma, todėl nusprendžiau pajuokauti su Oscaru. Taip ir padariau  – kaulus palikau ant stalo, kad atrodytų, lyg Grinčas būtų suvalgęs elfą. Bet mano mažiukas labai dėl to verkė. Jis praverkė visą pusvalandį. Tada pasakė: „Kodėl Grinčas jį suvalgė, jam negalima buvo jo valgyti“. Aš turėjau atidaryti spintelę ir jam parodyti, kad elfas visą laiką slėpėsi, o visa ši scena tebuvo tik pokštas.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikui liko trauma, bet man buvo labai juokinga. Jis nusiramino, kai pamatė elfą, bet dabar net nenori žiūrėti į Grinčo pusę. Dabar jeigu tik padedu Grinčą arčiau elfo, jis jį patraukia į šalį. Oskaras žino, kad elfo liesti jam negalima, bet patraukia Grinčą, lyg bijodamas, kad jis nesugalvotų elfo valgyti.“

REKLAMA

Nors Tanya linksmai prisijuokė iš šio pokšto, internete daug kas ją už tai kritikavo. Daugelis Feisbuko komentatorių, kurių dauguma jos nė nepažįsta, ją vadino bloga mama.

Vienas žmogus rašė: „Kaip žiauru. Negalima taip elgtis su vaikais.“

Kitas pridūrė: „Nenuostabu, kad vaikas liko traumuotas. Vaikams negalima krėsti tokių pokštų.“

Tačiau viena sūnų auginanti Tanya atsikirto: „Buvo labai juokinga. Iki soties prisijuokiau. Nemaniau, kad jis taip sureaguos, bet vis tiek buvo juokinga. Suprantu, kad turbūt atrodau kaip bloga mama, bet buvo neįtikėtina juokinga. Galų gale, jis yra mano vaikas, ir jei aš manau, kad jis gali tai priimti, juokausiu kaip norėsiu. Jam viskas bus gerai. Savo vaiką pagimdžiau aš, todėl aš geriausiai jį pažįstu. Jis gali priimti tokius dalykus. Truputį paverkė, bet paskui viskas buvo gerai.

REKLAMA
REKLAMA

Žmonės puikiai moka jaustis teisuoliais prie klaviatūros. Manęs nežeidžia keletas neigiamų komentarų, aš jų tikėjausi, be to, sulaukiau ir daugelio teigiamų. Kai kuriems žmonėms nuotrauka labai patiko.“

„Elfo ant lentynos“ tradicija Didžiojoje Britanijoje labai išpopuliarėjo per pastaruosius 10 metų – jos tikslas yra skatinti gražiai elgtis laukiant Kalėdų. Tėvai ant lentynos pasodina elfo figūrėlę ir vaikams pasako, kad jis kas vakarą kalbasi su Kalėdų Seneliu ir papasakoja, ar vaikas buvo geras, o ryte vėl grįžta stebėti situacijos nuo lentynos.

Tanya sakė: „Elfą ant lentynos turime kiekvienais metais, ir kaskart stengiamės, kad ši strategija būtų vis veiksmingesnė. Mano penkiametis Oscaras labai mėgsta Kalėdas ir kasmet laukia sugrįžtančio elfo. Šie matai buvo nelengvi, todėl nusprendėme elfą ant lentynos užkelti anksčiau.

Man buvo truputį nusibodę jį kasmet tiesiog pasodinti ant vis kitos lentynos, todėl nusprendžiau jį padėti prie Grinčo. Buvo akivaizdu, kad elfas su Grinču nesutars, nes Grinčas nekenčia Kalėdų – su Oskaru dažnai apie tai šnekamės ir juokaujame. Tai buvo tik nekaltas pokštas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų